FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI,VICTOR PONTA ATAC DEVASTATOR IMPOTRIVA GAULEITERULUI NAZI,PENALUL KLAUS JOHANNIS:”SA ZICA DANKE CA JUSTITIA NU S-A SESIZAT IN PRIVINTA PROPRIETATII DIN MIAMI SI GERMANIA,SI ANAF NU A TECUT LA EVACUAREA DIN IMOBILUL PIERDUT DEFINITIV SI IREVOCABIL DIN SIBIU!

21 feb.

Fostul premier Victor Ponta îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a luat apărarea Antenelor în cazul evacuării ANAF, dar și-a retras cuvintele trei zile mai târziu, când a declarat de la Bruxelles că ”nu este de partea unui trust de presă”. Valul de antipatie pe care l-a atras Iohannis pare să îi convină lui Victor Ponta, care a transmis sâmbătă faptul că este curios să vadă ”la cine va merge luni dimineață la prima oră ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis”. 

Ponta face referire la faptul că președintele Klaus Iohannis a pierdut în instanţă, pe 12 noiembrie, imobilul din centrul istoric al Sibiului care a fost dat în chirie unei bănci comerciale.

Citește și: Amânare în „saga” retrocedării casei din Sibiu a familiei Iohannis. ÎCCJ testează răbdarea preşedintelui

O întrebare simplă – Dvs. ce credeți, la cine va merge luni dimineață la prima oră ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis?
„Este evident – şi am spus acest lucru de nenumărate ori – că o decizie judecătorească trebuie aplicată.” – declarația lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles.
Dl. Iohannis se referă (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplică și la Domnia Sa – Moșierul?
Păi e simplu de aflat – luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, Dl. Iohannis să permită ANAF executarea deciziei definitive și executorie a Curții de Apel Brașov (dată încă din luna Noiembrie 2015), să evacueze în maxim 5 zile casa obținută prin fraudă și fals, și să restituie suma de 640.000 EURO încasată ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!
(Și să spună „Danke” că justiția nu s-a sesizat încă să îi ia și casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg. Ce blestem pe țara asta ca după Băsescu, care încă ține casa obținută ilegal în Mihăileanu, să vina Iohannis care își ține casa obținută la fel de ilegal în Sibiu)!”, a transmis Victor Ponta pe pagina lui de facebook.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: