VAMESUL PENAL ,COPRESEDINTELE DIN UMBRA AL PNL,VASILE BLAGA ,CEL CARE L-O FACUT PE NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS „PRESEDINTE” ISI INCEARCA LUNI NOROCUL LA ICCJ,PENTRU A-SI SALVA AVEREA SECHESTRATA!

7 nov.

Imagini pentru blaga ,iohannis poze

 

Copreședinte din „umbra” al PNL Vasile Blaga s-a prezentat, luni, la instanța supremă, unde judecătorii iau în discuție contestația acestuia împotriva sechestrului instituit de procurori în dosarul în care acesta a fost pus sub control judiciar.

Procurorii au instituit în cazul lui Blaga măsura sechestrului asigurător asupra mai multor imobile până la concurența sumei de 700.000 de euro, au declarat surse judiciare.

Vasile Blaga este acuzat de DNA Ploiești primirea în mod repetat, în perioada 2011 — 2012, în trei rânduri, prin interpus, a sumei totale de 200.000 euro, precum și de la Gheorghe Ștefan a sumei de 500.000 euro, despre a căror proveniență ar fi avut cunoștință.

În același dosar, procurorii DNA Ploiești au instituit măsuri asigurătorii și asupra unor bunuri ale fostului primar al municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.