EVRIKA!,INCA UN CANDIDAT PENTRU SEFIA NULUI PNLP=PPE:VIOREL CATARAMA,CEL CU OCHII ALBASTRII „ELVILA+SAFI”,FOST PRESEDINTE AL NOULUI PARTID LIBERAL(CALUL)!

15 Mai

Imagini pentru VIOREL CATARAMA POZE

 

Viorel Cataramă şi-a anunţat candidatura pentru şefia PNLP. Acesta afirmă că a strâns deja semnăturile necesare de la colegii de partid care îl susţin şi că va face şi demersurile oficiale.

Cataramă se laudă cu programul său politic, despre spune că le va asigura liberalilor un scor de 40-45% în viitoarele alegeri, potrivit antena3.ro.

Ludovic Orban și-a depus, luni, la sediul din Modrogan, candidatura pentru șefia PNLP, acesta fiind însoțit de un grup numeros de susținători.

Orban a declarat că este susținut de șefii a 27 de organizații din teritoriu.

„Nu-mi place să vorbesc despre mine, dar simt nevoia să vă spun câteva cuvinte”, și-a început discursul Ludovic Orban înainte de depunerea candidaturii.

„Am alături de mine o echipă de oameni serioși, de caracter, puternici, oameni care au au reușit în competițiile electorale, oameni care fac cinste PNLP.

Sunt un om credincios, îmi iubesc familia, îmi iubesc țara, sunt un liberal convins, sunt un liberal până în măduva oaselor, mă bat pentru promovarea ideilor de libertate și democrație, imediat de după Revoluție. Nu am dat înapoi în nicio bătălie, niciodată nu am fugit de pe câmpul de luptă. Sunt un om de echipă, un om care a fost alături în toate campaniile electorale alături de colegii mei din toată țara, a spus acesta.

La ora 12.oo are loc ședința BPN al PNLP, apoi la 15.00 își depune și Bușoi candidatura.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: