SLUGA LUI SOROS ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PARTICIPA ,JOI 25 MAI LA SUMMITUL NATO DE LA BRUXELLES.PENTRU PRIMA DATA VOR FI PREZENTI DOI NOI SEFI DE STAT :PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP SI PRESEDINTELE REPUBLICII FRANCEZE ,EMMANUEL MACRON!

16 Mai

Imagini pentru TRUMP,MACRON ,POZE

Sediul NATO

‘Joi, 25 mai, preşedintele României se va afla la Bruxelles, acolo unde va participa la summitul NATO. (…) Cu această ocazie, va fi inaugurat un nou sediu al Alianţei Nord-Atlantice la Bruxelles şi, de asemenea, va fi un prilej de discuţii bilaterale între şefii de stat şi de guvern din statele aliate. Va fi şi un prilej de a sublinia valorile pe care se fundamentează Alianţa Nord-Atlantică: unitate, solidaritate, coeziune între state’, a afirmat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Ea a precizat că este pentru prima dată când la un astfel de summit participă doi noi şefi de stat, preşedintele SUA, Donald Trump, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Dobrovolschi a menţionat că temele care vor fi luate în discuţie sunt legate de consolidarea relaţiei trans-atlantice, concomitent cu un echilibru în eforturile de apărare care presupune împărţirea echitabilă a sarcinilor şi responsabilităţilor între aliaţi, cu accent pe sectorul finanţării Apărării.

Ea a precizat că reuniunea reprezintă şi un context potrivit pentru o analiză a gradului de implementare a deciziilor luate în cadrul summitului de la Varşovia de anul trecut.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/iohannis-participa-saptamana-viitoare-la-summitul-nato-de-la-bruxelles-pentru-prima-data-vor-fi-prezenti-doi-noi-sefi-de-stat-trump-si-macron_137916.html#ixzz4hFYneasM
Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: