EXCLUSIV: La intrunirea Bildereberg din Austria s-a implementat un sistem hi-tech de bruiaj, pentru a închide caile de comunicare în jurul hotelului de lux ocupat de elite

19 mai

Vremuritulburi

Grupul Secret Bilderberg a implementat un sistem hi-tech de bruiaj, pentru a închide caile de comunicare în jurul hotelului de lux ocupat de elite, pentru a sugruma orice acces al mass-mediei la eveniment.

Dupa ce a vizitat unul dintre cele mai apropiate locuri de hotelul Interalpen care este încă accesibil, Infowars a filmat un camion special de comunicații deținut de Ministerul Federal al Transporturilor și Tehnologiei. Antene mari sunt, de asemenea, vizibile pe partea de sus a hotelului, precum și un catarg gigant, recent construit în pădurea din apropierea hotelului.

Infowars a vorbit cu un localnic bine informat care locuieste în imediata vecinătate si care a confirmat faptul că semnalul de tefonie în zona din jurul hotelului a fost taiat de la Turnul recent construit. Individul a întâlnit de asemenea  poliția și pe cei care se ocupa cu securitatea în apropierea hotelului.

Sistemele de buruiaj, previn receptionarea semnalului de catre…

Vezi articolul original 211 cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.