PROPAGANDA PRO-JOHANNISTO-SOROSISTA A MEDIEI DE LA ANTENA 3 =CNN VOR „LUA TEAPA!”PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP,A FACUT PRIMA REFERIRE LA KLAUS WERNER JOHANNIS,PRIME-MINISTERUL GLOBALISTULUI LUI GEORGE SOROS ,EMISARUL GERMANIEI LA WASHINGTON DC AFLAT NU IN VIZITA OFICIALA ,CI IN VIZITA DE LUCRU ,LA WASHINGTON INVITAT DE FORUMUL EVREIESC AMERICAN (AJC)…”A PROGRAMULUI DE LUCRU:JOHANNIS SE VA INTALNI EVENTUAL CU VICEPRESEDINTELE USA MIKE PENCE!

9 iun.

PROPAGANDA PRO-JOHANNISTO-SOROSISTA A MEDIEI DE LA ANTENA 3 =CNN VOR „LUA TEAPA!”

PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP,A FACUT PRIMA REFERIRE LA KLAUS WERNER JOHANNIS,”PRIME-MINISTERUL GLOBALISTULUI LUI GEORGE SOROS ,EMISARUL GERMANIEI LA WASHINGTON DC AFLAT NU IN VIZITA OFICIALA ,CI IN” VIZITA DE LUCRU” ,LA WASHINGTON INVITAT DE FORUMUL EVREIESC AMERICAN (AJC)…”A PROGRAMULUI DE LUCRU:JOHANNIS SE VA INTALNI EVENTUAL CU VICEPRESEDINTELE USA MIKE PENCE!

Imagini pentru TRUMP,IOHANNIS ,CASA ALBA,POZE

 

Preşedintele SUA, Donald Trump, face prima referire la preşedintele României, Klaus Iohannis. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Trump anunţă programul pe care îl va avea azi.Donald Trump menţionează discuţia din Biroul Oval cu Iohannis, dar şi discuţia mai amplă de după şi conferinţa de presă din Rose Garden, anunţată şi de Administraţia Prezidenţială din România în această dimineaţă.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDonaldTrump%2Fposts%2F10159272873770725&width=500

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, cel mai puternic om al lumii anunţă programul pe care îl va avea azi.

Președinte Klaus Iohannis efectuează în această săptămână o vizită oficială în Statele Unite, care va culmina vineri cu primirea acestuia la Casa Albă de către președintele Donald Trump, primire care va fi prima a unui lider est-european pe care Trump o face de când a fost investit în fruntea Statelor Unite.

Cu ocazia unui discurs ținut la Washington la un eveniment The Heritage Foundation, Klaus Iohannis a lăudat partneriatul stategic activ avut de România cu Statele Unite și a amintit că România a îndeplinit obiectivul alianței NATO de a acorda 2% din PIB pentru Apărare.

„Țara mea este cea mai pro-americană țară din Uniunea Europeană”, a afirmat șeful statului în discursul ținut în fața americanilor.

În cadrul acestui discurs Klaus Iohannis a adus aminte și de participarea României cu militari în misiunile NATO alături de americani, precum cea din Irak, dar și de scutul anti-rachetă de la Deveselu găzduit de România și de participarea la exerciții militare comune cu statele membre NATO printre care și Statele Unite.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.