IMAGINILE UNUI TRIUMF ISTORIC!

10 iun.

Bucurie fără margini pentru Simona Halep după ani în șir de muncă asiduuă. Halep și-a văzut sâmbătă visul împlinit, ridicând primul său trofeu la un turneu de Grand Slam. După câștigarea finalei de la Roland Garros, românca a mers în tribune unde și-a îmbrățișat familia și antrenorul. A urmat festivitatea de premiere, unde Simona a primit emoționată trofeul, în timp ce imnul României a răsunat pe cea mai importantă arenă de tenis din capitala Franței.

„Visam la acest moment de când aveam 14 ani, mulţumesc tuturor, mi-am dorit ca acest titlu să vină aici în Franţa. Felicitări Sloane, ai jucat foarte bine. Îl văd pe Darren cu drapelul României. Îţi mulţumesc. Teo, Andrei, mulţumesc mult, mulţumesc românilor, dar şi francezilor. Mă bucur că am câştigat la 40 de ani după Virginia Ruzici. Mulţumesc tuturor”, a declarat Halep la festivitatea de premiere.

 

 


https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsimonahalep%2Fvideos%2F1838059686254618%2F&show_text=0&width=267

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.