OMUL DE AFACERI,SORIN OVIDIU VANTU ATAC DUR:”BAI ANTENA 3,IN ZIUA IN CARE BAGAI BREAKING NEWS,CA SUNT LA DNA,EU II TINEAM DE URAT LA BIBLIOTECA PENETENCIARULUI RAHOVEI LUI DAN VOICULESCU!

22 aug.

 

După ce Sorin Ovidiu Vîntu ar fi recunoscut la DNA că a dat un milion de euro mită pentru Călin Popescu Tăriceanu și alt milion pentru Bogdan Olteanu, iată că acesta vine cu explicații despre zvonurile care au crculat în ultima perioadă pe unele canale media.

Fostul mogul de la Realitatea a ținut să demonteze un subiect al celor de la Antena 3 despre noi denunțuri pe care acesta le-ar face în fața procurorilor de la DNA.

”Băi, Antena 3, în ziua în care băgai breaking news cu știrea că sunt la DNA și torn pe toată lumea, eram la Penitenciarul Rahova unde îi țineam de urât candidului tău patron, la biblioteca stabilimentului mai sus menționat (a nu se înțelege că ne băteam pe burtă, cuprinși de tandrețe)

Băi, canal de știri, referitor la știrea conform căreia am fost mușcat de un șobolan de testicule, țin să precizez că lucrurile au stat exact invers.

Trecând la un ton serios, faptul că se încearcă ridiculizarea mea prin știri de genul celor cu șobolanii, prin afirmațiile făcute de tot felul de acoperiți ratați în ambele profesii care mă califică drept megaloman, faptul că se face breaking news cu informații false conform cărora sunt zilnic la DNA și torn pe toată lumea, în timp ce, cu excepția zilei în care am fost acolo denunțat fiind împreună cu Bogdan Olteanu de către familia Eftimie, nu m-am mișcat din Penitenciarul Rahova, arată îngrijorarea anumitor cercuri că peste un million de tineri îmi citeau materialele pe care le publicam pe blogul personal. Dat fiind faptul că lucrez la primul meu roman, decisesem să întrerup partea de publicistică și să mă dedic în exclusivitate acestuia. Văzând cât deranj am putut provoca, atât în rândul dușmanilor mei, cât și în rândul unor nulități cu ifose de editorialiști, comentatori sau analiști ale căror site-uri însumate nu totalizează nici măcar un sfert din numărul sau calitatea cititorilor mei, m-am răzgândit în privința deciziei anterioare și am hotărât să continui și cu partea de publicistică în paralel. Începând de săptămâna viitoare voi reîncepe să scriu pentru voi pe acest blog, împărțind materialul în două părți: o parte va cuprinde, ca și până acum, scurte povestiri sau clarificări ale unor evenimente interne și externe, menite să vă ferească de manipulările deliberate sau făcute din prostie de către presa autohtonă, iar pentru picanterie, cealaltă parte va cuprinde un jurnal de pușcărie cu întâmplări și personaje reale din viața de zi cu zi, comentate de către reporterul special aflat la fața locului, Sorin Ovidiu Vîntu”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe blogul său.

 

news12

Băi, Antena 3, în ziua în care băgai breaking news cu știrea că sunt la DNA și torn pe toată lumea, eram la Penitenciarul Rahova unde îi țineam de urât candidului tău patron, la biblioteca stabilimentului mai sus menționat (a nu se înțelege că ne băteam pe burtă, cuprinși de tandrețe)

Băi, canal de știri, referitor la știrea conform căreia am fost mușcat de un șobolan de testicule, țin să precizez că lucrurile au stat exact invers.

Trecând la un ton serios, faptul că se încearcă ridiculizarea mea prin știri de genul celor cu șobolanii, prin afirmațiile făcute de tot felul de acoperiți ratați în ambele profesii care mă califică drept megaloman, faptul că se face breaking news cu informații false conform cărora sunt zilnic la DNA și torn pe toată lumea, în timp ce, cu excepția zilei în care am fost acolo denunțat fiind împreună cu Bogdan Olteanu de către familia Eftimie, nu m-am mișcat din Penitenciarul Rahova, arată îngrijorarea anumitor cercuri că peste un million de tineri îmi citeau materialele pe care le publicam pe blogul personal. Dat fiind faptul că lucrez la primul meu roman, decisesem să întrerup partea de publicistică și să mă dedic în exclusivitate acestuia. Văzând cât deranj am putut provoca, atât în rândul dușmanilor mei, cât și în rândul unor nulități cu ifose de editorialiști, comentatori sau analiști ale căror site-uri însumate nu totalizează nici măcar un sfert din numărul sau calitatea cititorilor mei, m-am răzgândit în privința deciziei anterioare și am hotărât să continui și cu partea de publicistică în paralel. Începând de săptămâna viitoare voi reîncepe să scriu pentru voi pe acest blog, împărțind materialul în două părți: o parte va cuprinde, ca și până acum, scurte povestiri sau clarificări ale unor evenimente interne și externe, menite să vă ferească de manipulările deliberate sau făcute din prostie de către presa autohtonă, iar pentru picanterie, cealaltă parte va cuprinde un jurnal de pușcărie cu întâmplări și personaje reale din viața de zi cu zi, comentate de către reporterul special aflat la fața locului, Sorin Ovidiu Vîntu.

4 răspunsuri sa “OMUL DE AFACERI,SORIN OVIDIU VANTU ATAC DUR:”BAI ANTENA 3,IN ZIUA IN CARE BAGAI BREAKING NEWS,CA SUNT LA DNA,EU II TINEAM DE URAT LA BIBLIOTECA PENETENCIARULUI RAHOVEI LUI DAN VOICULESCU!”

 1. Mircea Scalat 23 august 2016 la 11:36 am #

  Un individ de genul asta tot vietuitor de prin canale si gauri ramine! Se pare ca handicapul cu care l-a miruit soarta nu l-a invatat NIMIC altceva decit cum sa-si bata joc de semeni si sa-i „suga” si sa le fure si zaharul din ceai!

  Apreciază

 2. Mircea Scalat 23 august 2016 la 11:39 am #

  Sintagma „omul de afaceri” nu se potriveste de’nicicum individului s.o.v., cu atit mai mult cu cit se zice ca >hotul neprins e negustor cinstit<, ceea ce nu mai sta in picioare in cazul acestui neom.

  Apreciază

  • octavpelin 23 august 2016 la 4:12 pm #

   MIRCEA,DAR STOICA „CARITAS”,DAR PATRONII ATATOR JOCURI PIRAMIDALE,DIN CARE SAU IMBOGATIT JOHANNIS SI O MULTIME DE POLITICIENI SI OAMENI DE AFACERI?

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: