LE MONDE.ATAC DEVASTATOR LA KLAUS WERNER JOHANNIS SI GUVERNUL SAU DE TEHNOCRATI IN LEGATURA CU ROMANUL IULIAN GHERGUT RAPIT IN 4 APRILIE 2015,DE MEMBRII GRUPARII JIHADISTE AL-MOURABITOUNE,IN BURKINA FASO,PENTRU CARE MINISTERUL DE EXTERNE ROMAN NU A FACUT NIMIC CA SA-L ELIBEREZE SI SA-L READUCA IN TARA!

1 nov.

Sursa foto: SITE

Răpit anul trecut, pe data de 4 aprilie 2015, de membri ai grupării teroriste al-Mourabitoune, în Burkina Faso, Iulian Gherguț cere ajutorul guvernului român.

Luni, Iulian a apărut într-o nouă înregistrare video, potrivit Le Monde.

Imaginile au fost făcute publice de către SITE, un centru american de monitorizare a site-urilor jihadiste.

În înregistrarea video, el poartă o barbă deasă, vorbește o franceză marcată de un accent puternic, și afirmă că secvența este înregistrată în 21 septembrie. Ostaticul român asigură că starea sănătății sale este bună.

Gherguț spune că se gândește la familia sa și îi cere guvernului român, să facă totul pentru a fi eliberat.

Rimânul era agent de securitate într-o mină de mangan la Tambao, în nordul Burkina Faso, în apropiere de frontiera cu Niger și Mali, când a fost răpit în 4 aprilie 2015 de către cinci indivizi înarmați. Răpirea sa a fost revendicată de către Al-Mourabitoune, o grupare legată de Al Qaida (Video aici)

http://www.digi24.ro/embed/stiri/externe/mapamond/mesaj-de-la-romanul-rapit-in-burkina-faso-603344?video=0&width=570&height=320

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.