FOSTA DEPUTATA ELENA UDREA DESPRE „NOAPTEA GENERALILOR!”

14 Mai

Şi Elena Udrea a fost acasă la Gabriel Oprea, informaţia fiind dezvăluită chiar de fostul ministru al turismului, la un post Tv.

„Am fost odată de două ori acasă la dl Oprea. Erau evenimente mai publice, dar nu aniversările despre care a spus. Veneau și se întâlneau. Atunci nu mi se părea neapărat nepotrivit. Erau foarte eterogene întâlnirile. La întâlniri în vie nu am participat. Erau oameni care nu toți erau prieteni, situația era rigidă. Eram pe grupuri, fiecare cu grupul lui. (…) La nicio petrecere de genul nu s-a dansat. (…)Veneau lideri politici cam de peste tot”, a declarat Udrea, potrivit stiripesurse.ro.

Despre noaptea generalilor, Elena Udrea a spus că nu știe ce s-ar fi putut discuta, „decât urmărirea alegerilor”.

Dan Andronic a scris pe 10 aprilie că în noaptea turului doi al alegerilor prezidențiale din 2009 s-a întâlnit acasă la Gabriel Oprea cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea care erau „extrem de preocupați de victoria lui Băsescu”, iar aportul lor și al lui George Maior și Gabriel Oprea la victoria lui Traian Băsescu „a fost esențial”.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiea anunţat că Parchetul General va face cercetări pentru abuz în serviciu şi falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale, ca urmare a acestor dezvăluiri.

„(…)am aflat că s-a decis deschiderea unui dosar de către PG ca urmare a dezvăluirilor mele legate de noaptea alegerilor din 2009″, a reacţionat Andronic. (…)Singurul lucru bun este că Laura Codruța Kovesi va trebui să recunoască că a fost acolo și că a discutat teme politice! Vom vedea dacă este un dosar menit să dezgroape sau să îngroape…”, a mai scris jurnalistul.

De asemenea, parlamentul a dat joi undă verde înființării Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009. Înființarea Comisiei a fost aprobată cu 241 voturi ”pentru” şi 86 ”împotrivă”.

Din Comisie fac parte: Mihai Fifor (preşedinte), Adrian Ţuţuianu, Dorel Căprar, Mihai Weber, Adrian Pleşoianu, Oana Florea, Eugen Nicolicea din partea PSD, Steluţa Cătăniciu (ALDE) Cezar Preda, Vasile Varga şi Daniel Fenechiu din partea PNL, Mihai Goţiu şi Eduard Dircă din partea USR, Robert Turcescu (PMP) şi Antal Istvan (UDMR).

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: