MALAKUL PENAL,KLAUS WERNER JOHANNIS ,DUPA TENIS,DUPA CICLISM ,SI-O GASIT O NOUA PASIUNE IN WEEKEND….JOACA GOLF PE TERENUL „PAUL TOMITA”DIN PIANU DE JOS,ALATURI DE FOSTUL SAU COLEG DE FACULTATE,PROFESORUL DE FIZICA VIOREL COMAN (PROPRIETARUL FIRMEI DE CONSTRUCTII LAC CONSTRUCT SEBES)!

15 Mai

Presedintele Iohannis joaca golf cu colegul lui, Viorel Coman, la Pianu de Jos

In ultimele doua weekend-uri, presedintele Klaus Iohannis si-a perfectionat maiestria in jocul de golf, pe terenul ,,Paul Tomita” din Pianu de Jos, alaturi de fostul lui coleg de facultate, profesorul de fizica Viorel Coman (proprietarul firmei de constructii Lac Construct Sebes), cel care a fost de cinci ori campion national al Romaniei si a castigat numerose turnee internationale. I-a secondat si Lulu Coman (fiul lui Viorel Coman), multimplu campion national si el. Viorel Coman ne-a declarat ca se cunoaste cu presedintele inca de pe bancile facultatii si au ramas prieteni pana acum. ,,Este un sportiv care iubeste miscarea in aer liber. Este pasionat de golf si am remarcat ca are mult talent. A dat cateva lovituri foarte bune. Daca va continua sa se antreneze, eu cred ca va deveni un jucator de golf de exceptie. Ii place foarte mult terenul de golf de la Pianu de Jos, ce poarta numele marelui campion Paul Tomita si a decis sa ne doneze seminte de bujori de stepa, pe care le vom semana aici. ”-ne-a declarat Viorel Coman.
Daca pe vremuri, celebrul jucator de golf Paul Tomita il antrena pe Regele Mihai, iata, acum, elevul lui Tomita, Viorel Coman il antreneaza pe presedintele Romaniei.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: