EPIGRAMISTUL TURNATOR QUINTUS SI TURNATORUL NEAGU DJUVARA INAINTATI IN GRAD DE GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS!

16 Mai

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de înaintare în grad a zece veterani de război, în retragere, printre care şi istoricul Neagu Djuvara şi președintele de onoare al PNL Mircea Ionescu-Quintus.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, Iohannis a semnat decretele privind înaintarea în gradul de general-maior cu două stele, în retragere, a generalului de brigadă cu o stea, în retragere, veteran de război Mircea Ionescu-Quintus din Ministerul Apărării Naționale și acordarea gradului de general de brigadă — cu o stea, în retragere, colonelului în retragere, veteran de război Neagu-Bunea Djuvara, din Ministerul Apărării Naționale.

Iohannis a mai semnat decretele de înaintare în grad a veteranilor Dinu Stelian, Constantin Didulescu, Octavian Leru, Romu-Dumitru Vasilache, Ştefan Dimofte, Constantin Mihalcea şi Ionel Popa şi Mihai Filip.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: