LEONARDO BADEA,PRESEDINTELE COMISIEI BUGET -FINANTE LA CAMERA DEPUTATILOR PROPUS DE LIVIU DRAGNEA SEF ASF!

16 Mai

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, luni, că îl va propune pe Leonardo Badea, președintele Comisiei buget-finanțe a Camerei Deputaților, pentru funcția de șef al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

„La președinte am în vedere un coleg. Cred că o persoană foarte bună și eficientă acolo poate să fie Leo Badea, care este președintele Comisiei de buget finanțe din Camera Deputaților. Să nu mă înjure sau măcar să nu mă înjure public că află de la mine asta. Sper să fie de acord. Eu îl voi propune. Îi voi propune asta. Sper să accepte pentru că mandatul rămas este până în toamna anului viitor”, a spus Dragnea, la Alexandria.

Potrivit liderului PSD, Leonardo Badea este foarte bine pregătit profesiona

„El trebuie să renunțe la poziția de parlamentar pentru asta, dar din ceea ce cunosc, din ceea ce am văzut, din diversele discuții pe care le-am avut cu el, în special pe piața asigurărilor și pe rezolvarea problemei RCA-ului și din discuțiile pe care le-a avut el cu trasportatorii și nu numai, mie mi-a întărit convingerea că este un om foarte bine pregătit și ar fi foarte potrivit în acea poziție”, a susținut președintele Camerei Deputaților.

Leonardo Badea a fost ales la începutul acestui an în funcția de președinte al Comisiei pentru buget-finanțe a Camerei Deputaților, după ce Viorel Ștefan, ocupant al funcției, a fost numit ministru al Finanțelor.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: