USA.STATELE ADOPTA TOT MAI MULTE LEGI PRO-VIATA!

16 Mai

Conform unei analize recente provenite de la Institutul Guttmacher, un think-tank pro-avort apropiat de Planned Parenthood, parlamentele statale din SUA au început în forță anul 2017, cu o serie lungă de proiecte de legi pro-viață.

Îmboldite de succesele locale ale republicanilor și de preluarea administrației centrale de echipa Trump/Pence, au fost introduse în dezbateri 431 de inițiative legislative care caută să restricționeze accesul la avort. Cinci dintre state – Arizona, Arkansas, Kentucky, Utah și Wyoming – au adoptat 10 noi legi care interzic avortul după 20 de săptămâni, obligă la noi standarde pentru clinicile de avorturi, impun asistarea copiilor care supraviețuiesc avortului și fac obligatorie ecografia de sarcină. Optzeci și opt de măsuri și acte normative introduse în dezbateri în 28 de state au ca scop suprimare avortului în anumite circumstanțe.

Guttmacher notează și despre avansul altor tipuri de măsuri legislative, precum cele care caută să interzică avortul pe criteriu de sex „nedorit” al fătului.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: