FOSTUL DEPUTAT SEBASTIAN GHITA IN DIRECT CU ICCJ:UN NOU TERMEN PRIN VIDEOCONFERINTA VA AVEA LOC LUNI!

17 Mai

Imagini pentru GHITA,IOHANNIS ,POZE

Update: Sebastian Ghiță, aflat în arest în Serbia, nu a dat nicio declaraţie în dosarul „Ponta – Blair” la videoconferinţa organizată miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în scopul audierii sale. Fostul deputat a invocat faptul că nu este asistat în Serbia de către avocatul ales de el, au declarat surse judiciare. Drept urmare, o nouă videoconferinţă va avea loc luni.

Ghiță urma să fie audiat prin videoconferință, într-o şedinţă secretă, în dosarul „Ponta – Blair”, în care DNA cere emiterea unui alt mandat de arestare pe numele lui, potrivit unor surse judiciare.

Fostul deputat este acuzat de spălare de bani în dosar, avocatul acestuia declarând, săptămâna trecută, că Ghiţă vrea să participe activ la proces.

Şedinţa de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a început la ora 13.00.

În sala de la Înalta Curte ar fi fost avocații lui Ghiță, un interpret de limbă sârbă și judecătorii români, în timp ce în Belgrad Sebastian Ghiță ar fi însoțit în sala de judecată de un judecător sârb.

Ghiţă a fost localizat şi reţinut la Belgrad, în noaptea de 13 spre 14 aprilie. Fostul parlamentar, dispărut în decembrie anul trecut, avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul în care a fost prins.

Pe 27 aprilie, ministrul Justiţiei Tudorel Toader anunţa că autorităţile române au transmis la Belgrad toate documentele pentru extrădarea lui.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: