MUTANTUL KLAUS WERNER JOHANNIS NU A FOST ATENT CA SI TOATA „CLICA SFATUITORILOR „CARE L-AU INSOTIT LA AJC ,CA PRESEDINTELE DONALD TRUMP I-A ORDONAT SA VINA ,IAR DUPA CE O STAT CU MALAKUL 30’MINUTE DE VORBA I-O SPUS PRINTRE RANDURI:”SA NU TE PRIND CU „CURUL IN DOUA LUNTRII?”ORI ESTI CU USA ?,ORI TE DUCI LA MUTTI MERKEL?…SI TALAMBUL O PREFERAT-O PE MERKEL+SOROS+MAKRON!

11 iun.

„Gurile rele spun că această conferință de presă comună ne costă 6 miliarde de dolari.
Klaus Iohannis a efectuat o vizită în SUA care a nu surprins pe toată lumea. Președintele a fost primit de Donald Trump, iar acesta din urmă a avut numai cuvinte de laudă la adresa României,nu a Germaniei.
Românii se așteptau ca ridicarea vizelor să fie pe lista subiectelor de discuții dintre cei doi, dar la Casa Albă acest subiect nu a existat.
„Gurile rele spun că această conferință de presă comună ne costă 6 miliarde de dolari. Banii cu care Klaus Iohannis vrea să cumpere de la americani șapte sisteme de rachete cu rază lungă și 21 de sisteme de apărare antiaeriană pentru distanțe scurte”.„Despre cei 2% din PIB alocați înarmării, Klaus Iohannis a zis cu subiect și predicat că vor fi cheltuiți împreună cu americanii”.
Având în vedere că Donald Trump tratează țările lumii ca un ca pe niște firme de la care el, șef de companie, trebuie să obțină profit, putem spune că în urma acestei vizite, președintele american s-a ales cu 6 miliarde de dolari”, este concluzia lui Cristoiu.
De notat că în vizita din SUA președintele Iohannis nu a fost însoțit de niciun membru al Guvernului, ci de șefii Serviciilor Secrete.
 
Despre vize, oficiali americani au spus în mai multe rânduri că România nu îndeplinește condiția referitoare la rata refuzurilor, care trebuie să fie mai mică de 3% în cazul solicitărilor de vize de afaceri sau turistice.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: