SORIN FRUNZAVERDE A RECUNOSCUT CA ESTE MASON SI A FOST IN SPATELE SUSTINERII MASONULUI KLAUS WERNER JOHANNIS!

21 aug.

Imagine similară

 

Vicepresedintele PNLP, Sorin Frunzaverde a recunoscut ca este mason si ca masoneria este o organizatie specifica lumii libere unde nu se dau comenzi membrilor.

 

El a fost intrebat cu privire la afirmatiile presedintelui Traian Basescu, care a declarat ca inscrierea sa si a lui Mihai Stanisoara se datoreaza masoneriei si influentei masonice.

„Nu are nicio legatura cu masoneria. Demersul acesta pe care eu l-am inceput si o mai spun si pentru altii care vad ca au tot felul de afirmatii la adresa mea — spre exemplu unii nu au inteles ca nu candideaza cu mine la presedintia PDL tinand cont de cat de des imi pomenesc numele — nu are nicio legatura cu masoneria. Demersul acesta l-am inceput si ma bucur ca Stanisoara mi se alatura si vine in PNL. (…) Cred ca atunci cand fac asemenea afirmatii cei care le fac ar trebui sa se gandeasca ca acest demers inceput de mine in primavara trecuta, consolidat in interiorul PNL, caruia i s-au alaturat si alti colegi, s-a bucurat de o larga sustinere electorala, asta spune totul. Simple speculatii”, a spus Frunzaverde, inainte de sedinta presedintilor de consilii judetene liberali cu conducerea PNL.

El a precizat ca nu are niciun mesaj pentru presedintele Traian Basescu. Frunzaverde a recunoscut ca este mason.

„Masoneria, pana la urma, este o organizatie specifica lumii libere. Este o organizatie care de-a lungul timpului s-a ridicat impotriva sistemelor absolutiste, poate ca aici am putea sa gasim explicatia unei stari de disconfort”, a precizat liberalul.

Intrebat daca ar putea fi o legatura intre masonerie si apartenenta la un partid politic, Frunzaverde a negat.

„Nu, nu are nicio legatura si cu atat mai mult nu primesc comenzi de la nimeni, sa fim seriosi. In organizatiile libere nu se dau comenzi, comenzi se dau in alt tip de organizatii”, a afirmat el, punctand ca nu stie daca Mihai Stanisoara si Valeriu Zgonea ar face parte din masonerie.

Pe de alta parte, el a aratat ca nu stie daca exista si alti membri care vor parasi PDL dupa Congresul din 23 martie, dar este posibil ca in timp liberalilor sa li se alature si alti democrat-liberali.

„In timp vor veni si alti oameni de valoare din PDL pentru a consolida acest partid mare de dreapta care este PNL, practic singurul partid de dreapta autentic in acest moment pe esicherul politic romanesc si asa cum am spus in PDL sunt multi oameni de valoare care trebuie recuperati politic, care au expertiza politica, administrativa si care isi au locul in PNL”, a sustinut Frunzaverde.

Intrebat daca exista discutii in acest sens, el a raspuns: „La timpul potrivit veti vedea”.

„Cred ca multi din oamenii de valoare din PDL se vor alatura demersului dreptei, consolidarii ei in PNL. Este greu sa fac estimari pentru un partid in care am fost atata vreme. Imi pare insa rau pentru oamenii de acolo care meritau o soarta mai buna”, a afirmat liberalul, chestionat daca estimeaza desfiintarea PDL dupa Congres.

Presedintele Traian Basescu a declarat, pe 12 martie, ca cel mai probabil o sustinere a masoneriei ar fi putut genera inscrierea lui Stanisoara si a lui Frunzaverde in PNL.

„Accesul la serviciile de informatii, exclus. Poate o sustinere a masoneriei, este altceva. Frunzaverde, Stanisoara, pe linia asta s-ar putea sa…”, a apreciat presedintele, mentionand ca el nu a beneficiat vreodata de o astfel de sustinere, pentru ca, spre deosebire de Antonescu, lucreaza „pe dimensiuni mari ca politician”.

Sursa: agerpres.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.