Beneficiarii razboaielor americane si peste tot pe glob. Cine se implica in aceste razboaie si de ce nu se implica? Se poate si fara ele?

13 sept.

Lupul Dacic

Intrebari grele, mai ales ca sint situatii destul de diferite, care genereaza aceste razboaie. Cu siguranta, America a inteles dominarea ei globala, prin intermediul razboaielor, atinci cind ceva este contrar intereselor ei sau nu poate cistiga atit cit si-a propus.

Daca ne uitam spre Ucraina, realizam ca masina de razboi si propaganda americana a pornit la drum, un drum greu de data asta, atit pentru ca adversarul nu mai se numeste Irak sau Afganistan cit si datorita situatiei economice a SUA.

Aventura afgana a lua sfirsit intr-un mod lamentabil, ca si cea irakiana, lasind  in urma atentate in plina strada, o violenta greu de descris, gasti criminale si teroristi care ocupa orase de genul Mosul, bombe si rivalitati, un dezastru de proportii. Pentru a refacea imaginea, America are nevoie de o noua actiune, ea numindu-se Ucraina, pentru a pastra masina de razboi intacta si functionala, iar teama se numeste Rusia.

Primul…

Vezi articolul original 1.011 cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.