Arhiva | 1:53 am

O MESERIE FARA MEMORIE!

16 feb.

Jurnalistul român își practică meseria de parcă n-ar fi apărut memoria în specia lui sapiens. Nu-l întreabă nimeni pe Iohannis: „Ați alarmat țara că transferul contribuțiilor va duce la scăderea salariilor. N-a scăzut nici unul. Ce încredere să mai avem în analizele d-voastră?”

Acum, Iohannis alarmează țara că taxa pe lăcomie va arunca economia în haos. Nu-l întreabă nimeni: „Pe ce vă bazați când spuneți că vor crește dobânzile dacă la un ROBOR de 2% taxa aceasta va fi zero?”

De zile bune, nu-l întreabă nimeni ce atitudine are față de vinovăția șefelor ÎCCJ, care au lucrat ani de zile cu complete ilegale.

De luni de zile nu-l întreabă nici un jurnalist român dacă-și menține sprijinul față de Lidia Stanciu, pe care CEDO a dovedit-o ca fiind vinovată de procese profund nedrepte.

Niciodată vreun jurnalist băștinaș nu l-a întrebat pe președinte dacă n-a fost în conflict de interese când, ca primar, retroceda imobile către FDGR, unde era președinte.

Niciodată jurnalistul nostru nu l-a întrebat pe Iohannis dacă regretă că au existat documente falsificate în unele afaceri imobiliare ale familiei sale.

Nici prin gândul cel mai fugitiv jurnalistul acreditat pe lângă președinte nu-l întreabă: „Ați putea să precizați, concret, un paragraf din noile legi ale Justiției care ar putea restrânge independența acestui domeniu?”

Nu-l va întreba nimeni, fiți siguri, ce atitudine are față de liderul PNDL după ce acesta a spus că nu șefele ÎCCJ au greșit în chestiunea nelegalității completurilor, ci PSD (!!!).

ANUNTUL PROCURORILOR:KOVESI ACUZATA CA A LUAT MITA DE LA FOSTUL DEPUTAT SEBI GHITA!

16 feb.

Procurorii Secţiei de anchetă anunţă oficial că Laura Codruţa Kovesi e acuzată că ar fi primit 268.689,36 lei de la Sebastian Ghiţă pentru extrădarea lui Nicolae Popa, când aceasta avea funcţia de procuror general al României. Kovesi este acuzată că a minţit privind relaţia privată cu Ghiţă.

„Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) au dispus la data de 13 februarie 2019 extinderea urmăririi penale, începerea urmăririi penale in rem şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un fost procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: luare de mită, prev. de art. 289 alin. 1 Cod penal rap. la art. 7 alin. 1 lit. b din Legea nr. 78/2000, abuz în serviciu, prev. de art. 297 alin. 1 Cod penal în cond. art. 35 alin. 1 Cod penal (5 acte materiale) şi mărturie mincinoasă”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului General.

Potrivit sursei citate, în cursul anului 2011, Kovesi, în calitate de fost procuror general al PÎCCJ ar fi pretins şi primit suma de 268.689,36 lei de la Sebastian Ghiţă pentru extrădarea lui Nicolae Popa, aflat la acel moment în Indonezia – jakarta. De asemenea, Kovesi ar fi implicat Parchetul General pentru achitarea cheltuielilor de transport pentru mai multe persoane implicate în extrădarea lui Popa, între care şi un reprezentant SRI.

„Totodată, în perioada 2010-aprilie 2011, aflându-se în exercitarea funcţiei de procuror general al PÎCCJ, magistratul ar fi implicat instituţia pe care o conducea în procedura extrădării respectivei persoane condamnate, (…) şi ar fi dispus suportarea cheltuielilor de transport pentru persoanele care aveau obligaţia să asigure aducerea în ţară a persoanei condamnate şi care făceau parte din Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul IGPR, precum a unei persoane care făcea parte din cadrele active ale SRI. Printre demersurile efectuate în vederea urgentării finalizării procedurii de extrădare ar fi fost organizarea unei vizite a unei delegaţii de procurori indonezieni în România, la sfârşitul anului 2010, deplasarea efectuată în Indonezia, la Jakarta, cu prilejul organizării unei conferinţe, plata biletelor de avion ale persoanelor care au făcut parte din delegaţia desemnată să procedeze la aducerea în ţară a condamnatului din bugetul PÎCCJ”, mai arată sursa citată.

De asemenea, Kovesi ar fi determinat ca Ministerul de Interne să pună la dispoziţia IGPR suma de bani necesară plăţii transportului Jakarta — Bucureşti.

„Procurorii din cadrul SIIJ au mai reţinut că la data de 10.04.2017, pe parcursul procedurilor judiciare efectuate într-un dosar penal instrumentat de PÎCCJ – Secţia de urmărire penală şi criminalistică, magistratul menţionat anterior a fost audiat, în calitate de martor, prilej cu care acesta ar fi declarat în mod nereal că relaţia pe care a avut-o cu persoana vătămată a fost o relaţie pur instituţională, negând existenta unei relaţii private, deşi această relaţie ar fi constituit o împrejurare esenţială pentru cauza penală”, mai arată sursa citată.

„Menţionăm că în aceeaşi cauză, printr-o ordonanţă din data de 14 februarie 2019, procurorii SIIJ au dispus extinderea urmăririi penale şi începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de favorizarea făptuitorului, prev. de art. 269 Cod penal, şi fals în declaraţii, prev. de art. 326 Cod penal, constând în aceea că, la data de 9 ianuarie 2017, PÎCCJ, prin Biroul de informare şi relaţii publice, ar fi comunicat, în mod nereal, faptul că procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică ar fi dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă într-o cauză penală”, mai arată comunicatul.

La ieşirea de la audierea de vineri, Laura Codruţa Kovesi a declarat că a formulat două cereri de recuzare, pentru procurorul de caz, Adina Florea, şi pentru şeful Secţiei de anchetare a magistraţilor, Gheorghe Stan. Cererea de recuzare a Adinei Florea a fost respinsă.

 

Întreg comunicatul Parchetului General poate fi citit AICI:

Efectuare în continuare a urmăririi penale – luare de mită ș.a. – SIIJ-PÎCCJ

                                                                                                  15 februarie 2019

 

COMUNICAT

  

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului următoarele:

Procurorii Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) au dispus la data de 13 februarie 2019 extinderea urmăririi penale, începerea urmăririi penale in rem și efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un fost procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: luare de mită, prev. de art. 289 alin. 1 Cod penal rap. la art. 7 alin. 1 lit. b din Legea nr. 78/2000, abuz în serviciu, prev. de art. 297 alin. 1 Cod penal în cond. art. 35 alin. 1 Cod penal (5 acte materiale) și mărturie mincinoasă, prev. de art. 273 Cod penal.

Din probele administrate până în prezent în această cauză s-a reținut următoarea situație de fapt:

În cursul anului 2011, fostul procuror general al PÎCCJ ar fi pretins și primit suma de 268.689,36 lei de la persoana vătămată în legătură cu îndeplinirea unor acte contrare îndatoririlor sale de serviciu, acte constând în extrădarea unei persoane condamnate, care fusese localizată în Indonezia — Jakarta.

Totodată, în perioada 2010-aprilie 2011, aflându-se în exercitarea funcției de procuror general al PÎCCJ, magistratul ar fi implicat instituția pe care o conducea în procedura extrădării respectivei persoane condamnate, cu încălcarea dispozițiilor art. 10 din Legea 302/2004, care reglementează competența autorităților centrale române în materie penală, a disp. art. 70 și următoarele din Legea 304/2004, care reglementează organizarea și atribuțiile Ministerului Public și ar fi dispus suportarea cheltuielilor de transport pentru persoanele care aveau obligația să asigure aducerea în țară a persoanei condamnate și care făceau parte din Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul IGPR, precum a unei persoane care făcea parte din cadrele active ale SRI. Printre demersurile efectuate în vederea urgentării finalizării procedurii de extrădare ar fi fost organizarea unei vizite a unei delegații de procurori indonezieni în România, la sfârșitul anului 2010, deplasarea efectuată în Indonezia, la Jakarta, cu prilejul organizării unei conferințe, plata biletelor de avion ale persoanelor care au făcut parte din delegația desemnată să procedeze la aducerea în țară a condamnatului din bugetul PÎCCJ. De asemenea, fostul procuror general al PÎCCJ ar fi determinat, prin autoritatea de care dispunea, ca Ministerul de Interne să pună la dispoziția IGPR suma de bani necesară plății transportului Jakarta — București.

Procurorii din cadrul SIIJ au mai reținut că la data de 10.04.2017, pe parcursul procedurilor judiciare efectuate într-un dosar penal instrumentat de PÎCCJ – Secția de urmărire penală și criminalistică, magistratul menționat anterior a fost audiat, în calitate de martor, prilej cu care acesta ar fi declarat în mod nereal că relația pe care a avut-o cu persoana vătămată a fost o relație pur instituțională, negând existenta unei relații private, deși această relație ar fi constituit o împrejurare esențială pentru cauza penală.

Menționăm că în aceeași cauză, printr-o ordonanță din data de 14 februarie 2019, procurorii SIIJ au dispus extinderea urmăririi penale și începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de favorizarea făptuitorului, prev. de art. 269 Cod penal, și fals în declarații, prev. de art. 326 Cod penal, constând în aceea că, la data de 9 ianuarie 2017, PÎCCJ, prin Biroul de informare și relații publice, ar fi comunicat, în mod nereal, faptul că procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică ar fi dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă într-o cauză penală.

FELICITARI SIMONA!,IMPRESIONANT :VA JUCA A 34-A FINALA DIN CARIERA!,SUCCES VEI CASTIGA TURNEUL DE LA DOHA!

16 feb.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Doha după un duel de poveste cu Elina Svitolina.
Fostul lider mondial a avut nevoie de trei seturi si de o revenire senzațională pentru a ajunge în ultimul act al întrecerii din Qatar. 6-3, 3-6, 6-4 a fost scorul partidei ce a durat două ore și nouă minute.

Va fi a 34-a finală din cariera pentru Simona Halep, în varstă de 27 de ani.

UPDATE – 17:46. GAME, SET, MECI, Halep! Simona câștigă meciul cu 6-3, 3-6, 6-4, după 5 game-uri consecutive și e în FINALĂ la Doha.

UPDATE – 16:57. Ucraineanca duce meciul în decisiv după ce a câștigat setul secund, cu 6-3.

UPDATE – 16:18. Primul set este adjudecat cu 6-3 de sportiva noastră!

UPDATE – 15:36. A început partida. Svitolina va fi prima la serviciu.

Simona Halep a învins-o în sferturile de la Doha pe Julia Goerges

Simona Halep a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (6) pe germana Julia Goerges, locul 16 WTA, calificându-se în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha. Halep a revenit în setul secund de la 3-5, iar în tie-break-ul acestuia de la 2-5, apoi de la 4-6, când a salvat două mingi de set.

Simona Halep continuă să joace amestecat, cu momente încântătoare şi prăbuşiri neaşteptate. În acelaşi timp, fostul lider WTA continuă să aibă ultimul cuvânt în meci şi să revină atunci când este mai puţin de crezut.

CEI TREI „K” : KLAUS, KLEMM ,KOVESI SI „JUSTITIA „LOR!

16 feb.

  Ambasada SUA ne transmite că Cicloapa e intangibilă. Cică sunt foarte îngrijoraţi că e chemată la audieri fix când […]

 

Ambasada SUA ne transmite că Cicloapa e intangibilă. Cică sunt foarte îngrijoraţi că e chemată la audieri fix când ar trebui să meargă la Bruxelles unde să fie intervievată pentru postul de Prim Torţionar European. Acelaşi lucru îl spune şi Plăvanul. Le cere ălora de la Secţia pentru Investigarea Magistraţilor să respecte legea. Şi, ca să fie treaba treabă, le mai spune şi că el n-a fost de acord cu înfiinţarea acestei secţii.

Iată cum limbricii politici s-au întors la 180 de grade. Până ieri mâncau căcatul cu „independenţa justiţiei”, iar acum, când cea mai odioasă unealtă care ne-a fost impusă de la Revoluţie până în prezent este cercetată pentru gravele abuzuri de care se face vinovată, ni se spune limpede că „trebuie să se respecte legea”. Păi care lege, Plăvane? Aia care-i permite lu’nevastă-ta – „tanti craci-goi-ghenunche-de-broască” – să nu se prezinte la audierea la care-a fost chemată de către procuror nu e lege, ci abuz! E încrengătura mafiotă dintre tine şi oamenii pe care ţi i-ai pus în funcţiile cheie din justiţie. În mod normal nevastă-ta, care e cam penală, ar fi trebuit adusă cu mascaţii la audieri. Dar, deh, aşa e când ţi-a cumpărat mă-ta ţară.

În ceea ce-l priveşte pe viermele Klemm, acest ciudat imbecil a cărui prezenţă are pentru mine un efect strict diuretic, nu ştiu dacă merită să mai deschid discuţia. Nu de alta, dar declaraţiile sale sunt atât de imbecile şi atât de infatuate încât ai impresia că vorbeşte guvernatorul ţării, nu un banal ambasador al cărui limbaj ar trebui să fie diplomatic. Singurul lucru care-mi vine-n gură – abţinându-mă, desigur – e întrebarea: „Trăseseşi mult pe nas, băi, boule, atunci când ai dat comunicatul ăla? Nu ţi-a ajuns că ne-ai tras ţeapă cu fierul vechi vândut pe post de arme, nu ţi-a ajuns că ai făcut trafic de influenţa mai ceva ca un mafiot sau că pleci bogat de-aici în urma şpăgilor pe care le-ai încasat?”. Văzând comunicatul limbricului ăstuia puturos ajungi să regreţi stăpânirea ruşilor. Cel puţin ăia, după ce ţi-o trăgeau să te usture, aveau bunul simţ să mascheze totul cu un pompos limbaj diplomatic, ceva de genul „nu ţi-o trăgeau pe la spate, ci-ţi făceau un tratament rectal de rejuvenare”. Adică încercau să salveze aparenţele. În schimb, ăştia de sunt membri ai grupului infracţional denumit pompos „al ambasadelor și țărilor partenere”, sunt mai rudimentari decât mujicii din Armata Roşie de la trecerea lor pe-aici: nu doar că violeză ziua-n amiaza mare, nu doar că-ţi fură ceasul de pe masă pe care şi-l leagă la gât ca pe-o talangă, dar mai şi clamează că ăsta e „statul de drept”.

Văzând întregul spectacol macabru, întreaga desfăşurare de forţe dezlănţuite după inculparea lui Koveşi, mai mai regret că nu sunt iranian. Cel puţin ăia au avut verticalitatea să le arate americanilor şi occidentalilor cum e cu auto-determinarea ţării. Dacă e ceva ce regret e că la noi nu mai sunt resursele umane şi spirituale necesare unei revoluţii precum cea din Iran din 1979. Tare-aş fi vrut să-l văd pe şobolanul de Klemm cum ar da el socoteală mulţimii dornice să discute cu el şi cu ceilalţi şobolani de prin Ambasadă despre statul de drept.

O singură întrebare îmi pun la finalul acestui articol: când ne vom reveni? Când le vom da papucii paraziţilor ăstora care muşcă din noi, din carnea noastră, impunându-ne să credem că barbaria colonială dezlănţuită aici cu furie reprezintă normalitatea? Nu vreau să ajung la stadiul de disperare în care să cred că „libertatea ne vine de la răsărit”! Dar pe barbarii ăştia chiar nu-i mai suport. Facem şi noi ceva să scăpăm de jugul colonial? Nu vă doriţi să fiţi oameni sau vă place statura de sclavi?

                                                                                                             Dan DIACONU

SURSA :http://justitiarul.ro/

DESPRE RADACINILE NAZISTE ALE UNIUNII RUROPENE.DESPRE TEHNOCRATI NAZISTI,BIG PHARMA SI CODEX ALIMENTARIUS!

16 feb.

Am primit pe mail:

Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiti despre Bruxelles şi UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună.

Sub titlul “Rădăcinile naziste ale UE” vă prezentăm o carte scrisă de Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Matthias Rath şi August Kowalczyk, editată de Fundaţia de Sănătate Dr. Rath. În lucrare se arată că arhitectul-cheie al “Bruxelles/UE”, fondatorul Uniunii Europene, nu este altul decît Walter Hallstein, fost membru al organizaţiilor oficiale naziste în timpul celui de-al doilea război mondial, apărător al legilor naziste, scăpat prin minciuni ordinare de procesul pentru crime de război de la Nürnberg. De asemenea este documentat modul în care IG Farben – Cartelul German al Chimiei, Petrolului şi Medicamentelor şi-a continuat chiar şi după înfrângerea din al doilea război mondial, tentativa de creare a unui imperiu economic german, al IV-lea Reich. Pentru a atinge aceste scopuri au fost promovate la nivelul UE, printre altele, măsuri legislative care duc la eliminarea de pe piaţă a celui mai temut concurent al concernelor farmaceutico-chimice: terapile naturiste.

Prefaţă şi introducere:
Descarcă introducerea (304 kB)
Capitolul 1: Recapitularea dovezilor
Descarcă capitolul 1 (4.79 MB)
Capitolul 2: Walter Hallstein: proeminent avocat nazist şi arhitect cheie al “Bruxelles UE”
Descarcă capitolul 2 (2.79 MB)
Capitolul 3: “Marele Cartel al Sferei” şi cadrul său organizaţional
Descarcă capitolul 3 (332 kB)
Capitolul 4: Încercarea Cartelului Petrolului şi Medicamentelor de a-şi consolida puterea politică asupra Europei
Descarcă capitolul 4 (1.05 MB)
Capitolul 5: Guvernarea Bruxelles UE va pune capăt secolelor de libertate şi independenţă în Marea Britanie
Descarcă capitolul 5 (484 kB)
Capitolul 6: Cine e Cine în “Bruxelles UE”
Descarcă capitolul 6 (979 kB)
Capitolul 7: Releu de Viaţă
Descarcă capitolul 7 (61 kB)
Capitolul 8: Anexe
Descarcă capitolul 8(453 kB)
Mai multe informaţii:
Alte cărţi de citit

Autorii cărţii, printre care se numără şi un supravieţuitor al lagărului de la Auschwitz care n-a primit nici până în prezent compensaţia financiară pentru detenţie şi muncă forţată, spun o poveste pe care mulţi cititori ar putea să o descrie ca fiind greu de crezut. Probabil că mulţi vor spune că aceste informaţii istorice, documentate, la care se face referire în aceasta carte, ar fi trebuit să fie pe prima pagină a tuturor ziarelor. Faptul că această carte nu a fost adusă la cunoştinţa publicului de către mass media demostrează o dată în plus că trăim într-o dictatură în care marile adevăruri sunt cenzurate. Ţinând cont de acest lucru, responsabilitatea fiecăruia dintre noi este de a downloada şi citi această carte, de a o răspândi tuturor cunoscuţilor şi de a vizita şi studia documentele sursă listate în subsolul paginilor. Timp de aproape trei sferturi de secol lumii i s-a spus că al doilea razboi mondial a fost generat de un psihopat, Adolf Hitler şi de anturajul său de huligani rasişti. Adevărul este însă că cel de-al doilea razboi mondial a fost un razboi de cucerire condus în numele IG Farben – Cartelul German al Chimiei, Petrolului si Medicamentelor, cu scopul de a controla pietele globale în noile domenii ale produselor chimice patentate, in spatele acestora aflandu-se varfurile “iluminate” ale masoneriei precum hraparetii bancheri Rockefeller si Rothschild, care au fondat Rezerva Federala Americana.

Documentele oficiale ale Congresului S.U.A. si tribunalului de la Nurenberg pentru crime de razboi arata fara echivoc ca cel de-al doilea razboi mondial a fost nu numai pregatit, ci si facilitat logistic si tehnic de catre cel mai mare si mai renumit cartel al petrolului si medicamentelor de la acea vreme, si anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst si alte companii chimice. În rechizitoriul procesului de la Nuremberg se dovedeste ca fara IG Farben, cel de-al doilea razboi mondial nu ar fi avut loc. Dupa ce ambele încercari militare de a subjuga Europa si razboiul însusi au esuat, Cartelul Petrolului si Medicamentelor a investit în a treia încercare: cucerirea economica si politica a Europei prin intermediul Uniunii Europene cu sediul la Bruxelles.

De aceea, nu este surprinzator faptul ca arhitectii cheie ai “Bruxelles-UE” au fost recrutati din rândul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei dintre nazisti si Cartel. Aceasta carte va aduce la cunostinta conducatorii cartelului – îmbracati nu doar în uniforme naziste, ci si în costume cenusii. Cel mai renumit dintre acestia a fost Walter Hallstein, primul presedinte al asa-numitei Comisii UE. Daca va intrebati probabil, de ce nu ati auzit pâna acum despre aceste lucruri cutremuratoare este foarte simplu. Dupa 1945, Cartelul a investit sute de miliarde de dolari cu un singur scop: sa rescrie istoria si sa-si ascunda trecutul criminal. Aceasta musamalizare, cu privire la originile corporatiste ale celor doua razboaie mondiale, a fost în mod evident conditia preliminara pentru cea de-a treia încercare a Cartelului – de aceasta data prin intermediul UE – de a cuceri si controla Europa. În mod evident, interesele Cartelului sperau sa-si consolideze controlul asupra Europei prin intermediul Uniunii Europene fara ca aceste radacini întunecate sa fie vreodata expuse.(…)

Dupa ce ultima încercare a Cartelului de a controla Europa a esuat în 1945, una din cele mai larg folosite scuze de catre actionarii sai politici a fost ca “nu au stiut”. Totusi astazi, dupa publicarea acestei carti, nici un politician nu poate face o astfel de afirmatie în apararea suportului sau continuu fata de “Bruxelles/UE”. Din perspectiva istorica, ceea ce este cel mai urgent necesar acum, este o miscare populara. Actiune deosebit de importanta pentru ca politicienii din multe tari europene au fost influentati de interesele corporatiste ale Cartelului Petrolului si Medicamentelor; astfel ei nu mai sunt aparatori independenti ai intereselor oamenilor. O miscare populara ar fi, de aceea, singurul garant al libertatii, democratiei si independentei pentru oamenii din Europa.

Sanatatea populatiei si scopurile UE

Unul dintre scopurile cheie ale cartelului corporatist care se afla in spatele UE este acela de a distruge sectorul terapiilor si produselor naturiste nepatentabile, cel mai mare concurent si cea mai mare amenintare la adresa bolilor de pe urma carora cartelul farmaceutic si industria farmaceutică globală scot profituri de mii de miliarde de dolari. De fapt liderii de la Bruxelles ai UE proiectează legile Europei acţionând ca niste reprezentanti ai acestor interese farmaceutice multinaţionale. Scopul aşa numitei “Food Supplements Directive“, (Directiva Suplimentelor Alimentare) de exemplu, legiferată în 2002, este acela de a impune restricţii stricte şi dictatoriale asupra tipurilor şi dozelor de vitamine şi minerale care pot fi conţinute în suplimentele nutritive. Pentru a masca această ameninţare, UE pretinde în mod fals că nivelurile permise pentru fiecare nutrient vor fi calculare ştiinţific prin intermediul unui proces numit “scientific risk assessment” (evaluarea ştiinţifică a riscului). Totuşi, realitatea este că majoritatea metodologiilor propuse pentru evaluarea presupusului “risc” de a consuma suplimente alimentare sunt orice numai ştiinţifice nu şi de fapt sunt profund eronate.

În mod similar “Traditional Herbal Medicinal Products Directive“, (Directiva Produselor Medicinale Tradiţionale din Plante) legiferată în 2004 supune produsele medicinale naturale din plante unui proces prohibitiv de înregistrare prin care toate plantele care nu au garantată o licenţă specifică sunt interzise şi scoase de pe piaţă. Prin decimarea în acest mod a sectorului plantelor naturale, UE intenţionează să elimine o ameninţare cheie pentru interesele financiare ale acţionarilor săi farmaceutici multimiliardari. Mai mult, într-o încercare de a limita până şi răspândirea informaţiei despre terapiile naturale, UE a legiferat în 2006 aşa numita “”Regulation on Nutrition and Health Claims” (Reglementarea Revendicărilor privind Nutriţia şi Sănătatea). Sub această legislaţie draconică, toate sugestiile sau implicaţiile faptului că un aliment sau nutrient are anumite proprietăţi nutriţionale benefice sau a faptului că există o anumită legătură între un anumit aliment / nutrient şi sănătate, sunt interzise cu excepţia situaţiei în care sunt în mod specific autorizate de Comisia Europeană – chiar dacă există dovezi ştiinţifice pentru aceste revendicări. Astfel, în disperarea sa de a proteja multimiliardara “Afacere cu Boala” a industriei farmaceutice, Bruxelul a recurs la activarea semnului distinctiv al tuturor dictaturilor politice – interzicerea libertăţii cuvântului. Pentru a ajuta UE în aceste încercări de a distruge sectorul sănătăţii naturale, în ianuarie 2002 s-a înfiinţat European Food Safety Authority (EFSA) (Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentaţiei). Dar în loc să îmbunătăţească siguranţa alimentaţiei şi să protejeze consumatorii aşa cum pretinde, EFSA este angajată în efortul continuu şi sistematic de a elimina terapiile naturale nepatentabile şi a informaţiilor despre ele, pe întregul continent european.

Legătura cu Codex-ul

Un partener cheie în încercările la nivel internaţional ale Cartelului de a limita accesul oamenilor la terapiile naturale este aşa numita Codex Alimentarius Commission (Codex), a Naţiunilor Unite (UN), organizaţie care este finanţată de World Health Organization (WHO) (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) şi Food and Agriculture Organization (FAO) (Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură). Înfiinţat în 1963, activităţile principale ale Codex sunt centrate în jurul proiectării standardelor globale pentru toate produsele alimentare inclusiv suplimentele alimentare. Acţionând ca un bloc coordonat, cele 27 ţări membre ale UE utilizează din ce în ce mai mult Codex-ul ca vehicul pentru modelarea hranei globale şi reglementărilor suplimentelor, pentru a oglindi legea UE. Prin implementarea Codex restrictions on food supplements (Restricţiile prevăzute de Codex pentru suplimentele alimentare) în regiuni ca Asia de Sud-est prin Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) (Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-est); Africa, prin African Union (Uniunea Africană); America de Sud, prin Mercosur şi Union of South American Nations (Uniunea Naţiunilor Sud-Americane); şi America de Nord, prin propusa North American Union (Uniunea nord americană), Cartelul Farmaceutic intenţionează să transforme vieţile şi corpurile a miliarde de oameni într-o piaţă de desfacere pentru medicamentele lor sintetice patentate.

În rezumat:

1. UE este o structură dictatorială care serveşte unor interese corporatiste globale care ameninţă – încă o dată – vieţile a sute de milioane de oameni din întreaga Europă. Mai mult, dacă cetăţenii Europei nu acţionează acum, această structură va rămâne pe loc timp de generaţii viitoare şi va subjuga întreaga lume sub controlul său.

2. Din cauza concepţiei sale fundamental nedemocratice – cu Comisia UE deţinând întreaga putere executivă iar Parlamentul UE având doar rolul de frunză de smochin – structura UE nu este reformabilă. De aceea, ea trebuie să fie respinsă public de oameni, demontată şi eventual înlocuită de un sistem cu adevărat democratic de reprezentare: o Europă a oamenilor, de către oameni şi pentru oameni.

3. Demontarea influenţei dictatoriale a intereselor corporatiste care guvernează peste UE – şi astfel peste popoarele Europei – este o precondiţie pentru eliminarea pe scară largă a celor mai răspândite boli ale zilelor noastre inclusiv bolile cardiovasculare şi cancerul. Prin obţinerea controlului asupra bolii, vom putea crea o lume mai sănătoasă- pentru copiii noştri şi generaţiile viitoare.

Surse:

http://www.relay-of-life.org/ro/index.html

http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots/further_reading.html

Rădăcinile naziste ale “Bruxelles UE”/ Demontarea ‘Bruxelles UE’ – o precondiţie pentru libertatea globală a sănătăţii naturale

Nota noastra:

Materialul este interesant, insa partial, militant si parte a solutiei “democratizarii” UE, care duce la acelasi deznodamant ca “germanizarea” sa: crearea unei Europe federale in care suveranitatea natiunilor nu mai exista nici macar e forma.

E partial pentru ca priveste formarea UE doar din perspectiva intereselor corporatiste. Cu siguranta, au existat mai multe interese in spatele agendei europene, si au existat mai multi oameni cheie decat Walter Hallstein. Unul altul este, de pilda, Jean Monnet, al carui rol in crearea structurilor supranationale ale UE este documentat in “Uniunea Europeana sau marea amagire. Istoria secreta a constructiei europene”, de Cr. Booker si R. North.

Insa principiul urmator este foarte corect expus:

nu este surprinzator faptul ca arhitectii cheie ai “Bruxelles-UE” au fost recrutati din rândul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei dintre nazisti si Cartel.

Intr-adevar, Germania Nazista asumase deja ideea formarii unei Europe Federale si, in epoca, se vorbea mult despre “noua ordine europeana” rezultata in urma dominatiei acesteia. Evident ca cei implicati in aceste planuri au fost foarte utili eurocratilor, la fel cum savantii germani care lucrau pentru Hitler au fost foarte utili CIA si SUA. Despre acest lucru a se vedea si:

In prezent, un rol esential il joaca tehnocratii Bilderberg, care au dat presedintele UE si diversi comisari:

A se vedea si:

Multe alte referinte despre UE se pot gasi in postarile de mai sus.

In ceea ce priveste rolul Germaniei actuale, a se vedea:

Analiza de mai sus e militanta deoarece fundatia care a realizat cartea este o adepta a terapiilor naturiste, explicandu-se astfel si atacarea regulamentelor europene in domeniu. Criticarea acestor regulamente este intru totul indreptatita si pot fi gasite si la noi pe site argumente similare legate de ce face UE in privinta suplimentelor si produselor naturiste sau in privinta Codexului:

Aspectul militantist se regaseste si in pledoaria “democratizarii” Europei, ceea ce nu va duce insa decat la intarirea institutiilor centrale europene care, evident, vor fi controlate in continuare tot de corporati, tehnocrati si eurocrati din Bilderberg, chiar daca s-ar mari rolul Parlamentului European.

SURSA:http://cuvantul-ortodox.ro/

AMERICA vs.GERMANIA ESTE MARELE CONFLICT DECLANSAT DE CEL DE AL PATRULEA REICH IN NUMELE UNIUNII EUROPENE FONDATA DE FOSTI NAZISTI,BUSTUL UNUI FONDATOR NAZIST TROINEAZA LA INTRAREA ACESTEI UNIUNI CONDUSA DE GERMANIA REVANSARDA!

16 feb.

Dacă n-ar fi așa, ar fi fără explicație valul de atitudini, declarații politice și acțiuni americane, dar și britanice, de la manevrele de pe piețele financiare la declanșarea afacerii „Dieselgate”, de la campaniile sistematice de cel puțin 5-6 ani ale canalelor TV Discovery și National Geographic de demontare a nazismului și de evocare a luptei împotriva acestuia la amendarea unor mari firme și bănci germane, de la Brexit-ul britanic din UE la apariția pe firmament a criticului fără menajamente al Germaniei, Trump.

Walter Hallstein are statuie ca „parinte al UE”

In „Radacinile naziste ale Bruxelles-UE” se demonstreaza ca nu Hitler a declansat Al Doilea Razboi Mondial, ci elita ce forma cartelul industrial chimico-petrolier, cu scopul de a controla pietele globale.

Fostul Institut Kaizer Wilhelm, unde IG Farben crea noii conducatori ai Europei

Documente oficiale ale Congresului S.U.A. si ale Tribunalului de la Nuremberg pentru Crime de Razboi arata ca Al Doilea Razboi Mondial a fost pregatit si facilitat financiar,  logistic si tehnic de catre cel mai mare si mai renumit cartel al petrolului si medicamentelor de la acea vreme, si anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst si alte companii chimice.

Primul Razboi Mondial a fost, conform autorilor, prima incercare de cucerire a lumii de catre aceste interese corporatiste.

Nazistul Walter Hallstein, „parintele” Uniunii Europene

Dupa ce ambele incercari militare de a subjuga Europa au esuat, Cartelul a investit in a treia incercare: cucerirea economica si politica a Europei prin intermediul „Bruxelles UE”. Autorii demonstreaza cu documente ca arhitectii Uniunii Europene au fost recrutati din randul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei Nazi/Cartel. Cel mai renumit a fost Walter Hallstein, primul presedinte al asa-numitei Comisii UE. Acesta a fost un avocat proeminent al regimului nazist, implicat in planificarea juridica si administrativa a Europei postbelice sub controlul nazistilor si al elitei de la IG Farben. Hallstein absolvise „Institutul Kaizer Wilhelm” din Berlin, finantat de IG Farben. A facut parte din Rechswahrer (Asociatia nazista a Aparatarilor Legii). In 1938, Hallstein a reprezentat guvernul nazist in negocierile cu Italia fascista despre cadrul legislativ pentru o dictatura extinsa asupra intregii Europe, din care e suficient sa citam doar un fragment: „Ordinea de drept a statului dictatorial (Fuhrerstaat sau „Marea Germanie”) are sarcina de a proteja integritatea si sanatatea rasiala a poporului sau (…) Rasa suprema trbuie sa fie protejata in mod special de rasa evreiasca prin eliminarea acesteia din societate pentru totdeauna”. Negocierile s-au desfasurat la Roma, unde avea sa revina mai tarziu ca „parinte” al unei Europe „democratice”.

Comisia Europeana, dupa modelul Fuhrerstaat

Imediat dupa aceasta conferinta germano-italiana, Institutul Kaizer Wilhelm, al carui presedinte, Carl Bosch, era directorul IG Farben, a anuntat descoperirea fisiunii nucleare si posibilitatea construirii unei „arme supreme”, cu ajutorul careia ar fi fost instaurata noua ordine europeana, dictata de IG Farben si de nazisti. Insa, la 25 martie 1957, „spalat”, Hallstein a fost numit unul dintre cei 12 „parinti fondatori” ai „Tratatului de la Roma”, temelia UE, iar in 1958 a fost numit presedinte al Comisiei UE, decretand: „Comisia Europeana are puteri depline si nelimitate pentru toate deciziile legate de arhitectura acestei comunitati europene”. Intr-un discurs propagandistic nazist tinut in 1939, Hallstein sustinea acelasi lucru, dar cu alte cuvinte: „Crearea Noii Legi (a nazismului) este NUMAI sarcina Legislatorilor!” Curat democratic! Prin functia cu care a fost investit, Hallstein a modelat structura UE dupa planurile initiale, a Europei postbelice naziste, subjugate cartelului IG Farben. Toata increngatura dintre nazisti, IG Farben si „parintii” UE este dezvaluita pe larg in volumul „Radacinile naziste ale Bruxelles-UE”. Detalii pot fi gasite la http://www.eu-facts.org (documentele), http://www.eu-referendum.org (campanie pentru referendumuri europene in privinta oricarei schimbari legislative care afecteaza popoarele UE).

De fapt, Brexit-ul a intervenit după ce, încă de mult, în America se declanșase bătălia, nu la televizor, ci în viața reală cu al IV-lea ­Reich. În timp ce cercurile financiare nu erau deloc dispuse să treacă peste planul Merkel care le răpea cei mai buni clienți de pe piețele financiare, invitându-le să se sufoce bine-mersi, cercurile politice abia așteptau un moment să aducă aminte Germaniei cum aceasta a tras clapa americanilor în episodul „datoria Greciei”. Și, mai ales, deranja ajungerea în trombă a Germaniei la Mediterana, unde această nouă prezență putea schimba raporturile de forță geostrategice. Ceea ce se întâmplase în episodul „datoria Greciei” vorbea și de o atitudine de tipul „una spunem, alta facem”, în contradicție cu legenda probității și mitul corectitudinii tradiționale germane.

Implicarea directă și totală în confruntarea americano-germană a președintelui Trump, odată cu apariția sa în prim-planul politicii americane și mondiale, nu este o noutate care inaugurează o schimbare de paradigmă. Confruntarea americano-germană s-a conturat de mult și doar s-a articulat în mandatul lui Trump. Președintele Trump dă expresie publică unor acumulări mult mai vechi. Iar majorarea tarifelor la importurile de oțel și aluminiu și cele eventuale la importurile de automobile constituie probabil doar începutul războiului.

Autorii sunt: Paul Anthony Taylor – un militant pentru alimentele naturale, Aleksandra Niedzwiecki – doctor in biochimie, dr. Matthias Rath – fondatorul Institutului de Cercetare Rath, centru pentru medicina naturista, si August Kowalczik – fost prizonier in lagarul nazist de concentrare si exterminare de la Auschwitz, cu numarul 6804.

IG Farben, Bayer, BASF, Hoechst, in spatele lui Hitler

Kowalczik este autorul cartii „Refrenul sarmei ghimpate”, posesor al multor documente care leaga formarea Uniunii Europene de „Cartelul industriei chimice, al petrolului si medicamentelor”, pe care le-a anexat la o plangere catre Tribunalul International de la Haga.

Din 2003, i s-au alaturat cercetatorii de la Institutul Rath, care au demarat actiuni pentru demascarea „elitei care vrea sa controleze intreaga lume”, incurajand politicienii europeni, in special pe cei care-si exercita functiile la Bruxelles, sa studieze in original documentele publicate.

Imagini pentru NAZISTUL WALTER HALLSTEIN,POZE

 

Acțiunile lui Trump sunt taxate de adversarii săi ca iresponsabile, împotriva comerțului liber, ca o reînviere desuetă a protecționismului și ca un potențial distrugător de locuri de muncă și de prosperitate. Determinarea lui Trump are însă baze solide: oricum, America este cel mai mare actor din comerțul mondial și ceilalți actori mai mici sunt potențial tocmai mari pierzători de pe urma unui război. ­Marele atu al Americii într-un război comercial este că, în raport cu toți principalii actori comerciali ai lumii, America este în deficit. Deocamdată, toți câștigă și America pierde. În caz de conflict, rolurile se inversează: toți au de pierdut, America n-are ce să piardă! Într-un război comercial, deficitul reprezintă chiar puterea Americii! Pe aceasta mizează și Trump!

Războiul în formula lui fizică nu poate începe totuşi până când marii emergenţi nu vor fi ales să nu mai fie neutri. Organic, ar fi să se îndrepte împotriva Americii, singura care deocamdată îi opreşte de a fi mai importanţi decât sunt. Dar înnodarea financiară cu dolarul şi piaţa americană îi înfrăţeşte pentru moment mai mult cu America decât cu Germania. De fapt, stau în expectativă, aşteptând ca timpul să erodeze imperiul american. Eroziune care se va produce inevitabil, prin dezarticularea verigii celei mai vulnerabile: angrenajul financiar.

Pentru scopurile lor pe termen lung de întronare la masa puterii, marilor emergenţi le este chiar deranjantă Germania, cu viziunea ei de capitalism de producţie, o Germanie care munceşte aplicat şi disciplinat, fiindu-le dimpotrivă folositoare America, rentierul ce taie acum cupoane financiare, dar care va fi scos automat din joc când alţii nu-i vor mai da cupoane de tăiat!

Cazul cel mai semnificativ este China.

Dimensiunile țării și uriașul arsenal demografic au constituit obstacole în calea supunerii coloniale a Chinei. Și, fără îndoială, și cel nuclear a jucat în același sens dacă nu și mai și! Nu se poate spune că toate centrele de putere colonială nu au încercat. Înțelepciunea conducătorilor chinezi, respectul lor de tip divin față de țara lor, politica cu ținte pe termen lung (pe sute, dacă nu mii de ani), le-au tras clapa tuturor acestor centre de putere colonială din lume. Tras clapa este o expresie perfect adecvată! China a jucat fără ezitări cartea deschiderii. Și o joacă în continuare. Dar statul chinez n-a lipsit niciodată din ecuație: n-a permis preluări strategice ale străinilor în China, investițiile străine au fost totdeauna condiționate fie de aprovizionări de pe piața internă, fie de dirijări ale produselor către destinații precise, fie n-au fost autorizate decât în asociere cu capitalul chinez. Și, după 40 de ani de reforme, au câștigat partida. N-au putut occidentalii să investească pe cât au putut să absoarbă chinezii, n-au putut occidentalii să manevreze în interesul lor resurse pe cât au putut munci chinezii și, mai ales, occidentalii n-au putut să facă jocurile pe piață pe cât le-au făcut chinezii, căci acestea au fost, de fapt, controlate de statul chinez care n-a dat niciodată din mână pârghiile strategice. Și, puțin câte puțin – iar cu timpul, miliardele de râulețe s-au făcut fluvii de neoprit – mărfurile chinezești, ce să vezi atâtea din ele folosind chiar tehnologii occidentale, au invadat ­piețele din Occident pe care le-au sufocat și acum joacă cu toate armele dragi ale puterilor coloniale mai ­vechi sau mai noi: comerțul liber, fără protecționism, investiții în trombă care vizează active și chiar sectoare strategice din ­Occidentul însuși. Occidentalii fierb. Trump pune tarife protecționiste mărfurilor chinezești, Merkel și Macron inițiază reglementări care să blocheze preluarea de către chinezi a unor active strategice „europene”, dându-și arama pe față deopotrivă că minunatele cântări de liberalism, de circulație liberă a mărfurilor, bunurilor și capitalurilor sunt niște biete minciuni flașnetate când este vorba nu de ei înșiși, ci de alții, fraierii!

China, marea Chină, s-a instalat atât de ferm la masa puterilor mondiale încât, având de partea sa și răbdarea verificată de veacuri, își permite să stea de o parte și, nealegând tabăra, să împiedice taberele să se încaiere de-a binelea. Îi așteaptă pe amândoi la cotitură, peste ani, peste decenii sau peste secole. Marea Chină are timp.

Autor: Ilie Șerbănescu

România liberă

DUPA BREXIT ,URMEAZA ALYE FOUA TARI CARE VOR PARASI U.R:NEXIT SI SWEXIT!

16 feb.

Brexit

Bruxelles-ul se teme că cel puțin două țări membre ale Uniunii Europene se gândesc să iasă din bloc, pe urmele Marii Britanii, a avertizat un dezvoltător global în domeniul afacerilor.

Uniunea Europeană se confruntă cu ameninţarea ca şi alte ţări să se retragă din bloc, având în vedere că mai multe țări membre au înclinat către dreapta eurosceptică în ultimii ani.

Hilary Fordwich, dezvoltator global în domeniul afacerilor, sugerează că Olanda și Suedia ar putea în curând să iasă din bloc, urmând Regatului Unit dacă Marea Britanie va încheia un contract avantajos de retragere după 29 martie.

„Este ca un fel de club sau cult. Nu permit ca o persoană să plece şi să ia cu ea ceea ce doreşte și să îi fie mai bine, pentru că atunci ce va întâmpla cu toți ceilalţi membri? Ceilalți membri vor pleca și vor face același lucru. Astfel că trebuie să previi acest lucru”, a declarat expertul în afaceri într-un interviu pentru RT America.

Partidul eurosceptic suedez Sweden Democrats (SW) a transmis un avertisment dur către Bruxelles, sugerând că țara scandinavă ar putea părăsi blocul dacă eurocracții nu acceptă să introducă schimbări substanțiale în instituțiile lor centrale. Un sondaj șocant din 2017 a arătat că mai mult de jumătate din Olanda ar prefera să iasă din UE.„Au existat zvonuri despre Nexit, plecarea Olandei, și Swexit după orientările către dreapta în Suedia. Olandezii și suedezii sunt două [popoare] cu privire la care [Bruxelles-ul] se teme că vor vrea să plece”, a spus Hilary Fordwich.

Totuși, specialistul a sugerat că Amsterdamul ar putea exploata incertitudinile cu privire la Brexit pentru a atrage companii britanice pe continent.

„Să nu uităm, totuși, că olandezii au profitat de acest lucru deoarece multe companii britanice, inclusiv Nissan, își stabilesc operațiunile în Olanda”, a adăugat expertul.

Tobias Andersson, liderul grupului de tineret al Democraților Suedezi (SW), a avertizat miercuri că partidul este gata să „zguduie” Parlamentul European după viitoarele alegeri europene din mai 2019.

Andersson a subliniat că alte partide eurosceptice din bloc nu au reuşit să propună o viziune înnoită a proiectului european, adăugând că SW este pregătit să coordoneze un plan de până la 113 modificări ale modului în care UE decide lucrurile cu privire la statele membre.

„Vom fi mereu în interiorul Europei, dar probabil nu şi în interiorul Uniunii Europene. Cred că este bine să separăm aceste două lucruri”, a declarat Tobias Andersson, citat de Express.

BUCUREŞTI, 14 feb – Sputnik, Doina Crainic.

https://ro.sputnik.md

S-A CERUT EXPULZAREA DE URGENTA A AMBASADORULUI REGIMULUI OBAMA ,HANS KLEMM!

16 feb.

Hans Klemm

”Nu suntem sclavii nimănui, să vă intre bine în cap acest lucru! E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu RESPECT REAL!”

 ”În acord cu prevederile Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului american Hans Klemm! Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației și a bunului-simț! Mai nou, exercită presiuni asupra procurorilor pentru a o face scăpată pe unealta-Kovesi!”

Textul aparține deputatului Liviu Pleșoianu, care face acest demers radical după ce Ambasada SUA la București a transmis un mesaj prin care o susține pe Kovesi și asociază ancheta care o vizează pe fosta șefă a DNA cu o ”încercare de a o discredita”.

”Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm”, argumentează deputatul PSD.

Liciu Pleșoianu consideră că ”dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran”, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală” dar care, subliniază deputatul – se amestecă și în justiția românească.

”Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ!”, spune clar Pleșoianu. ”Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea Inspecția Judiciară! Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea procurorii care o anchetează pe unealta-Kovesi!”

Iar apropo de unealtă, opinia lui Pleșoianu este fermă: ”Eu și alți câțiva ne asumăm PUBLIC să spunem: Kovesi a fost unealta Administrației Hillary-Obama!”.

Pleșoianu aduce multe argumente, citând din mesajele publice ale ambasadorului, pasaje pe care le puteți citi pe pagina deputatului.

”Ce anume vă „îngrijorează”, domnule Klemm – Faptul că vrem să avem un stat de drept adevărat și nu un PAȘALÂC AL acelor PROCURORI în care a investit Administrația OBAMA?”, întreabă deputatul.

Parlamentarul îl întreabă acuzator pe ambasador dacă a susținut ”haosul judiciar controlat” pentru că i-a ”servit anumite interese”.

”În calitate de deputat al poporul român, vă spun RĂSPICAT că NU am de gând să tolerez atitudinea asta de GUVERNATOR DE COLONIE, atitudine pe care ați afișat-o din prima secundă a mandatului de ambasador SUA la București!”, declară Liviu Pleșoianu.

Iar acuzațiile deputatului PSD sunt extreme de dure: ”Ați jignit în mult prea multe rânduri poporul român! Cu un tupeu INIMAGINABIL, v-ați permis să CERTAȚI POPORUL ROMÂN pentru opțiunile sale electorale!”

Pleșoianu îl acuză că a susținut politica prin care au fost distruși oameni politici – ”Vă spun ceva cazurile Mircia Gutău sau Lia Olguța Vasilescu, „Ne-excelența” voastră?” – dar și manifestările #REZIST – ”v-ați declarat #INSPIRAT de protestele manipulate și controlate care au dus la dărâmarea unui guvern legitim în anul 2015?”.

”Hans Klemm, Guvernatorul Coloniei „Românica”: „Aici, în România, anul trecut, la începutul lunii noiembrie, cu doar câteva luni în urmă, am fost martor unor lucruri de care cred că Martin Luther King Jr ar fi fost foarte mândru”, citează Pleșoianu din Klemm.

Cu alte cuvinte, Klemm a ”aplaudat și ÎNCURAJAT protestele care au dat jos un guvern cu largă susținere populară”. Apoi, atrage atenția deputatul, ”ați îndemnat PE FAȚĂ la vot împotriva partidului care guverna legitim”. …

”Sunteți exemplificarea perfectă a categoriei de #MANIPULATORI și #INSTIGATORI cu care a avut de luptat Martin Luther King toată viața sa!”, spune Liviu Pleșoianu.

Dacă țineți neapărat să determinați acest popor să vă deteste, îi transmite Pleșoianu, ”vă anunț că sunteți pe drumul cel bun și pe banda de mare viteză!”

”Nu suntem sclavii nimănui, să vă intre bine în cap acest lucru!”, este mesajul clar al deputatului.

Acestea sunt motivele – și ”multe alte afirmații, poziționări și atitudini de STĂPÂN DE COLONIE” – pentru care Pleșoianu solicită ”EXPULZAREA DE URGENȚĂ a ambasadorului Hans Klemm”.

”E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu RESPECT REAL!”, transmite Liviu Pleșoianu.

Deputatul are un mesaj și pentru ministrul de Externe și pentru premier – ”dacă nu iau imediat măsurile care se impun, înseamnă că acceptă tacit statutul de COLONIE ADMINISTRATĂ DE PESTE OCEAN!”.

BUCUREȘTI, 15 feb – Sputnik, Dragoș Dumitriu.

https://web.facebook.com/v2.3/plugins/post.php?app_id=249643311490&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2Fr%2Fvy-MhgbfL4v.js%3Fversion%3D44%23cb%3Df24d0c6c65fbcac%26domain%3Dlupuldacicblogg.wordpress.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Flupuldacicblogg.wordpress.com%252Ffe8cd87bd64c54%26relation%3Dparent.parent&container_width=552&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fliviuplesoianu.oficial%2Fphotos%2Fa.1869389266611477%2F2181680785382322%2F%3Ftype%3D3&locale=ro_RO&sdk=joey&width=552

https://ro.sputnik.md

44% din Gilets Jaunes considera ca exista o conspiratie sionista la scara globala

16 feb.

China a stabilit pe teritoriul sau un „corralito” regional in septembrie 2018

16 feb.

ANA MENA – YA ES HORA!

16 feb.

CHTIS NORMAN – DRIFT AWAY!

16 feb.

ARILENA ARA – ZEMER!

16 feb.

SPIRITS OF FIRE – IT’S EVERYWHERE!

16 feb.

PRISTINE – SINNERMAN!

16 feb.