ADRIAN NASTASE,INTERVENTIE SOCANTA,PROPUNERI PENTRU PSD: PONTA SI DIASPORA!

17 iul.

Adrian Năstase

Acum: Năstase, intervenție șocantă, propuneri uluitoare pentru PSD: Ponta și Diaspora!

Adrian Năstase propune măsuri care seamănă cu ideile… opoziției. ”Aduși oameni din diaspora pe funcții de secretar de stat”

BUCUREȘTI, 17 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, fondatorul PSD, Adrian Năstase a avut o intervenție telefonică la Antena 3, tema fiind recenta sa analiză de pe Blog, intitulată ”Este târziu?”.

Chiar dacă a ținut să evidențieze semnul de întrebare din titlu, Adrina Năstase consideră că nici un candidat PSD nu are șanse să câștige prezidențialele.

Năstase consideră că greșeala a început de la Congresul din primăvara anului trecut, când în loc să se stabilească un profil de candidat, s-a făcut ”un fel de licitație pentru cine vrea să se înscrie”.

”E ușor să lansezi candidați „iepure„”, spune Năstase, subliniind că e foarte greu pentru candidat al PSD să câștige prezidențialele, oricare ar fi el”.

Mai mult, o înfrângere cu neintrarea în turul al doilea ar putea fi pierderea de parlamentari și chiar pierderea guvernării.

”Sunt 3 obiective pe termen scurt și mediu – primul, alegerile prezidențiale, al doilea stabilitate și menținerea guvernării până la parlamentare – și, pe termen mediu și lung, recuperarea partidului, ca electorat”, spune Năstase.

Sugestia lui Năstase e clară: alianță cu gruparea Ponta, Pro România. ”Un candidat al unei stângi extinse”, propune Năstase, chiar dacă asta înseamnă trecerea peste unele animozități sau frustrări.

În plus, Năstase vede o alianță pe termen mai lung cu Ponta, pentru menținerea stabilității guvernamentale, considerând că și Ponta a învățat câteva lecții. ”Formarea unei alianțe parlamentare care să aibă ca obiectiv menținere guvernării până la alegerile parlamentare”.

”Locul lui Ponta va fi de centru stânga, pe o variantă mai liberală decât a social democraților” – spune Adrian Năstase.

În plus, Năstase propune măsuri care seamănă cu ideile… opoziției. Reducerea numărului agențiilor guvernamentale, ”de exemplu reducerea reprezentanțelor Ministerului Agriculturii, care are câte 5 în fiecare județ”.

”Aduși oameni din diaspora pe funcții de secretar de stat”, propune uluitor Năstase, aceștia urmând să înlocuiască ”fotomodele” care au împânzit ministerele. ”Sprijinirea revenirii în țară a celor plecați pentru rațiuni economice”, este un alt obiectiv pe care îl vede Năstase.

Culmea e că Adrian Năstase, prima mare victimă a binomului din Justiție și servicii nu spune nimic de neregulile de combaterea revenirii în forță a acestui sistem sau de fraudarea alegerilor.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190717/26883952/Acum-Nastase-interventie-propuneri-uluitoare-pentru-PSD-Ponta-si-Diaspora.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: