PRESEDINTELE COMISIEI DE ORGANIZARE A CONVENTIEI PD-L,IOAN BALAN:VASILE BLAGA,MONICA GHERGHESCU(MACOVEI) SI LENUTA DI’PLESCOI CANDIDEAZA LA SEFIA PARTIDULUI!

6 mart.

Preşedintele Comisiei de organizare a Convenţiei PDL, Ioan Bălan, a declarat, marţi seară, că în cursa pentru preşedinţia PDL s-au înscris Vasile Blaga, Monica Macovei şi Elena Udrea şi că nu se mai pot depune moţiuni, informează Mediafax.

vasile-blaga-elena-udrea-si-monica-macovei-candidatii-inscrisi-in-cursa-pentru-presedintia-pdl-196760

Ioan Bălan a precizat într-o conferinţă de presă, că marţi a fost data până la care puteau fi depuse moţiunile celor care candidează pentru funcţia de preşedinte al PDL.

El a arătat că la Comisia de organizare a alegerilor a Convenţiei PDL au fost înregistrate trei moţiuni pentru şefia partidului, cea a lui Vasile Blaga intitulată „România dreaptă, politica dincolo de vorbe”, cea a Monicăi Macovei „Reformiştii” şi moţiunea Elenei Udrea intitulată „Noul PDL, noua Românie”.

Ioan Bălan a mai spus că la sediul PDL a venit, marţi, o femeie care dorea să-şi înregistreze candidatura pentru şefia partidului, dar după verificările făcute s-a constatat că aceasta nu era membru al PDL Iaşi, aşa cum pretindea.

Bălan a mai spus că a fost prelungit termenul până la care organizaţiile PDL vor depune listele de delegaţi pentru convenţia partidului care va avea loc pe 23 martie.

2 răspunsuri to “PRESEDINTELE COMISIEI DE ORGANIZARE A CONVENTIEI PD-L,IOAN BALAN:VASILE BLAGA,MONICA GHERGHESCU(MACOVEI) SI LENUTA DI’PLESCOI CANDIDEAZA LA SEFIA PARTIDULUI!”

  1. Livia Ursuleanu 6 martie 2013 la 12:35 pm #

    Octave,iti mai amintesti de Simona Fica? Iata a reaparut, este membra PDL si pentru ca nu-i lasata sa candideze la sefia stabilimentului PDL ,ameninta.

    http://www.enational.ro/actualitate/o-pedelista-acuza-conducerea-partidului-de-legaturi-cu-crima-organizata-252777.html/

    Apreciază

    • octavpelin 6 martie 2013 la 5:19 pm #

      Livia,nu stiu cine este Fica asta si dupa mine BASISTII NU AU DECAT SA PUTREZEASCA IN LAGAR-SUNT CRIMINALII LUI BASESCU!

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.