PREMIERUL VICTOR PONTA IL ATACA PE CRIN ANTONESCU:”ESTE O METEHNA A PRESEDINTILOR DE A DA INDICATII GUVERNULUI!”

23 oct.

După ce Crin Antonescu a declarat ieri că Guvernul trebuie să facă „o dare de seamă în legătură cu consecințele colaborării cu compania Chevron și a punctului de vedere privind gazele de șist”- citește aici , Victor Ponta s-a arătat surprins de expresia folosită de partenerul său de coaliție, Crin Antonescu.

crin-antonescu-a-venit-la-guvern-pentru-o-discutie-cu-victor-ponta-161180

„Probabil a fost în emisiune cu domnul Cristoiu, iar el fiind mai bătran, folosește termeni arhaici, probabil de asta a folosit Crin Antonescu termenul de dare de seamă”.
Victor Ponta a declarat că nu a mers în America pentru a face poze, ci cu o agendă clară și anunțată.
„Toți colegii așteaptă ca la final când voi ajunge acasă, să îi informez care sunt perspectivele României. Ne-am obișnuit în ultimii ani cu vizite secrete, se primeau niște poze, venea acasă și nu vorba cu nimeni. Este o politică greșită”, declară Victor Ponta la B1 din SUA.

De asemenea, Ponta a declarat că a fost primit cu respect și căldură pentru că a reprezentat România. „E normal ca la finalul unor vizite importante să vii să le spui tuturor ce ai discutat. Povestea este că în ultimii 10 ani domnul Băsescu este prieten cu unii, dar nu știm cu cine, este o mentalitate a trecutului . Eu, dacă merg undeva, mai ales că merg pe bani publici, am obligația să vin acasă să spun ce am făcut”, a mai spus Victor Ponta.

După ce Crin Antonescu i-a cerut lui Ponta să explice care este relația României cu aceste companii americane, Ponta a declarat: „E o meteahnă a președinților, toată lumea dă indicații la Guvern. În general stai în tribună și dai indicații celor de pe teren. Vom da explicații, că de aia suntem guvern, suntem cu munca și cu explicațiile.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.