ALINA LAUFER „FEMEIA DE PLASTIC”,SOTIA AFACERISTULUI EVREU -KHAZAR ILAN LAUFER,ANGAJATA DE PROMARITA GABI FIREA PE UN POST CALDUT DE 3000 DE EUROI!

13 apr.

Nevasta lui Ilan Laufer, lângă primărița Firea

Recent, primărița Capitalei, Gabriela Firea, ”și-a tras” 21 de societăți comerciale care vor avea, fiecare, buget propriu și vor lua deciziile fără a se mai ”împiedica” de votul din CGMB. Un context perfect pentru ca hoțiile din banul public să se petreacă departe de ochii presei și ai cetățenilor. Înființarea firmelor respective, atacată în instanță de USR, nu înseamnă, însă, doar sume mari de bani numai bune de cheltuit, ci și posturi călduțe pentru rude, amante și clientela politică.

O numire cel puțin surprinzătoare este cea a ”femeii de plastic” Alina Laufer, nevasta omului de afaceri Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Relația cu Mediul de Afaceri. Aceasta a fost numită, la ultima ședință a CGMB, în Consilul de Administrație al Companiei Municipale Sport Pentru Toți București S.A. Chestionată ce o recomandă pentru această poziție, Alina Laufer a declarat, pentru ProTV. că a fost sportivă de performanță.

Alina Laufer este obișnuită să aibă alături bărbați bine și potenți financiar. Fostul său soț este cântărețul Jorge iar actualul – un prosper om de afaceri cunoscut pentru că a intermediat aducerea H&M în România. De asemenea, blonda ”tunată” a participat la emisiunea culinară Masterchef și se laudă prin presă cu fundul său de 3.000 de euro și infertilitatea soțului.

2 răspunsuri to “ALINA LAUFER „FEMEIA DE PLASTIC”,SOTIA AFACERISTULUI EVREU -KHAZAR ILAN LAUFER,ANGAJATA DE PROMARITA GABI FIREA PE UN POST CALDUT DE 3000 DE EUROI!”

  1. octavpelin 2 iulie 2018 la 9:54 am #

    NU ESTE INCOMPATIBILITATE?

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gabriela Firea Privatizează Afacerile Primăriei (MMM) - Incorect Politic - 1 iulie 2018

    […] angajată de primărița Gabi Firea pe un post călduț de 3000 de euroi!», 13 aprilie 2017, pe https://octavpelin.wordpress.com/2017/04/13/alina-laufer-femeia-de-plasticsotia-afaceristului-evreu-…. Vezi și: Marian Neacșu, „Post călduț pentru nevasta cu fund de 3.000 de euro a lui Ilan […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.