BASESCU „MENGELE”:IN ROMANIA NU SE POATE MUSAMALIZA O CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII ,IN CAZUL CELOR 25 DE COPII MORTI DE RUJEOLA!

14 mai

Traian Băsescu a postat un mesaj pe contul său de Facebook, în contextul în care epidemia de rujeolă a făcut până în prezent 25 de victime, din cele peste 5.000 de cazuri înregistrate la nivel naţional.

Fostul președinte acuză activitatea Ministerului Sănătății din ultimii trei ani, care nu au pus la dispoziția oamenilor vaccinurile necesare, și face un apel la Parchetul General să deschidă o anchetă.

„Peste 5 000 copilaşi îmbolnăviţi de rujeolă, iar 25 au murit. O crimă în masă generată de neglijenţa Ministerului Sănătăţii, de guvernele ultimilor trei ani, care pur şi simplu nu au achiziţionat vaccinurile.

Mesajul oficial, dar mincinos, este că s-au îmbolnăvit şi au murit numai copii care nu au fost vaccinaţi, fără a se da nici un fel de altă explicaţie.
Se induce ideea că, de fapt, toate aceste suflete de copilaşi nevinovaţi, care s-au îmbolnăvit de rujeolă, ca de altfel şi cei care au murit, ar fi victime a propriilor părinţi. Câtă minciună, în mesajul televiziunilor şi al oficialilor.
În realitate, mulţi dintre aceşti copii nevinovaţi sunt victime ale statului care nu a asigurat achiziţionarea vaccinurilor. Mulţi dintre părinţi şi medici de familie au vrut să vaccineze copii, dar vaccinurile nu au existat nici la medicul de familie şi nici în farmacii.

O anchetă a Ministerului Public trebuie să se desfăşoare, cu atât mai mult cu cât, epidemia de rujeolă este departe de a se fi stins. Oare în România se poate muşamaliza o astfel de crimă? Alo !!! Procuratura !!! Poate citiţi corect definiţia „abuzului în serviciu”, a conchis Băsescu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: