LULUTZA CODRUTA LASCU-KOVESI,A DECLARAT PENTRU „FEMME D’ICI E D’AILLEURS”CA VEDE CA SUCCESOARE A SA LA SEFIA DNA O ALTA FEMEIE!

16 mai

Laura Codruța Kovesi a declarat pentru ”Femmes d’ici et d’ailleurs” că ar fi mulțumită dacă ar fi succedată la conducerea DNA de o femeie.

Într-un interviu pentru revista franceză, şefa DNA și-a exprimat speranța că „independența și stabilitatea DNA nu vor fi afectate, că legislația anticorupție nu se va schimba” și că procurorii vor fi lăsați să-și facă treaba.

„Dacă toate acesea vor fi respectate, ne vom continua misiunea. După 2019, o nouă persoană, cu o altă viziune, mă va înlocui (…). Bineînțeles, aș fi mulțumită ca o femeie să îmi succeadă. Dar cel mai important este să fie cineva profesionist care să permită echipei să-și continue munca”, a spus șefa DNA, citată de Agerpres.

Kovesi a mai spus că, dat fiind poziția pe care o are, nu poate comenta protestele de la începutul anului, dar este evident că, de fiecare dată în ultimii ani când s-a încercat modificarea legislației anticorupție, a existat o reacție a societății civile.

În opinia procurorului-șef al DNA, această mobilizare demonstrează o înțelegere a faptului că fenomenul corupției „a devenit un subiect foarte important” în România.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: