TUDORICA DE LA JUSTITIE,NOI DECLARATII CU PRIVIRE LA ARHIVELE SIPA!

18 Mai

Tudorel Toader a făcut noi declarații cu privire la arhivele SIPA, joi dimineață, la Parlament.

”Nu pot spune un termen exact când se vor desecretiza arhivele SIPA, pentru că sunt în momentul în care, eu la rândul meu, mă documentez privind istoricul constituirii administrării fondului din arhivă. Când voi avea desfășurătorul cu toate elementele atunci voi face o comisie și vom vedea”, a declarat Tudorel Toader, ministrul Justiției.

Ministrul Justiției a mai afirmat că dacă se vor găsi secrete de Stat în arhivele SIPA nu le va putea desecretiza, deoarece țin de alt regim.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat miercuri că a luat decizia ca, „în cel mai scurt timp”, să desecretizeze arhiva SIPA.

„Am depășit stadiul de intenție și am luat decizia ca, în cel mai scurt timp, să desecretizăm arhiva SIPA respectând procedurile legale. (…) Decizia este a mea, nu este a directorului. Respectând procedurile legale, în cel mai scurt timp, desecretizez arhiva SIPA”, a declarat Toader, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Ulterior, la plecarea de la CSM, întrebat de presă dacă a luat această decizie ţinând cont de declaraţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, ministrul Justiţiei a răspuns: „Sunt aprecierile dumneavoastră”.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: