MIRCEA OPREAN ,FOSTUL GINERE A LUI NICOLAE CEAUSESCU,BATUT JOI SEARA ,LA POLITEHNICA DE UN GRUP ORGANIZAT INTERNAT IN STARE GRAVA!

20 Mai

Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu, bătut, joi seara, la Politehnică, a acuzat „un atac organizat”.

”Erau niște tineri între 30 și 35 de ani. Sesiunea începe în 10 zile. M-au bătut în avans? Nu cred că e vorba despre studenți. E vorba despre un atac organizat. M-a atacat pe la spate. Eram plin de sânge. El mi-a zis: ”Te omor!”. M-am așezat pe banchetă și am tras portiera”, a spus Oprean la un post de televiziune.

Cristian Andreescu, prieten şi apropiat al lui Mircea Oprean, a povestit la rândul său la România TV: „Mi-a spus că după ce a ieşit de la curs s-a dus la automobil, și-a pus în portbagaj geanta în care avea laptopul şi a fost atacat de individ, care mai era cu o persoană, a fost lovit la cap şi, mă rog, a avut loc o altercație în urma căreia el a fost rănit la cap, la buză. Exista pază, dar sunt mai multe zone la fel ca cea în care își avea domnul Oprean autoturismul care sunt mai ferite, un fel de curte interioară. Nu este bine, are dureri de cap, torace, ca după o traumă”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: