Genocidul popoarelor europene. Paneuropa şi sinuciderea etnica – Planul Kalergi. VIDEO

5 aug.

CER SI PAMANT ROMANESC

 

 

Foto: Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, primind „Premiul European 2010“, acordat la fiecare doi ani pentru merite deosebite în procesul de unificare europeană de Societatea Coudenhove-Kalergi

„Ne confruntam cu cea mai periculoasa revolutie din istoria omenirii: revolutia statului impotriva omului. Ne confruntam cu cea mai grava idolatrie din toate timpurile: zeificarea statului” (Totaler Mensch – totaler Staat).

Si atunci ce facem? Facem un mega stat … Si cine-l va conduce?Intr-un discurs postat pe site-ul European Union, alaturi de alti masoni, este elogiat si Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972), care a fost şi mare francmason, fiind considerat ca “părintele fondator” al Uniunii Europene (UE).

Cartea sa,“Idealismul practic” (1925), susţine ideea unei Europe unite, în cadrul unui guvern centralizat, neales de nimeni, prototipul unui guvern unic mondial.

Planul lui Kalergi a fost descris foarte concis de scriitorul austriac de extrema dreapta  Gerd Honsik, (născut pe 10 octombrie 1941 Viena), un proeminent

Vezi articolul original 2.726 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.