DAR CINE ESTE MARIE HARF,PURTATOAREA DE CUVANT A DEPARTAMENTULUI USA SI MESAJUL SOCANT AL PRIMARULUI ANKAREI,MELIH GOKCEH:”UNDE ESTI BLONDA PROASTA?!”

28 nov.

Melih Gokcek, Marie Harf

Primarul Ankarei, Melih Gokcek, a postat un mesaj extrem de dur la adresa lui Marie Harf, purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat al SUA.

Gokcek, un susținător fidel al președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, a insultat-o pe Harf spunându-i „blondă proastă” și cerându-i să cerându-i să explice reprimarea violențelor din ultimele zile din orașul american Baltimore.
Primarul Ankarei a criticat „tăcerea” Departamentului de Stat în legătură cu moartea tânărului de culoare, care a dus la violențele din ultimele zile din Baltimore, scrie New York Times.
Reacția lui Gokcek vine în urma criticilor dure din iunie 2013, atunci când administrația de la Washington a comentat în termeni extrem de duri reprimarea manifestațiilor contra regimului Erdogan.
„Hai, blondo, răspunde acum! Unde ești, blondă proastă, tu care ai acuzat poliția turcă de folosire excesivă a forței? Blondo, după părerea ta, reacția guvernului din timpul revoltelor din Gezi erau preocupante. Dar, când e vorba despre țara ta, e normal să se instaureze stare de urgență?”, a scris Melih Gokcek pe contul său Twitter.
Mesajul este însoțit de o fotografie în care doi polițiști lovesc un protestatar în timpul violențelor din Baltimore și de fotografia purtătoarei de cuvânt a Departamentului de Stat american.

4 răspunsuri to “DAR CINE ESTE MARIE HARF,PURTATOAREA DE CUVANT A DEPARTAMENTULUI USA SI MESAJUL SOCANT AL PRIMARULUI ANKAREI,MELIH GOKCEH:”UNDE ESTI BLONDA PROASTA?!””

  1. octavpelin 29 noiembrie 2017 la 10:34 am #

    MUIEREA BLONDA TICALOASA A LUI SOROS!

    Apreciază

  2. octavpelin 30 noiembrie 2017 la 10:26 am #

    DESTEAPTA-TE ROMANE!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: