JURNALISTUL BASIST CTP,INTR-O INTERVENTIE LA EMISIUNEA SUBIECTIV”:SI BASESCU SI PONTA AU DORIT CA NOI SA STIM CINE SUNT JUPANII JUSTITIEI!

6 oct.

Intr-o interventie in emisiunea Subiectiv moderata de Razvan Dumitrescu (Antena 3), jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat relatiile dintre Traian Basescu si Victor Ponta. Rugat sa analizeze conflictul dintre Presedinte si Prim-ministru, CTP a sustinut ca e vorba despre un “teatru politic”: “Şi domnul Băsescu şi domnul Ponta au dorit ca noi să ştim, fiecare dintre ei, că el este jupânul justiţiei din România”.

ctp-276x207

“E vorba de mult teatru politic. Tot ce am văzut a fost creat de cei doi politicieni, putea să nu existe. Declaraţiile făcute de domnul Ponta cu privire la procurorul Lucian Papici nu i le-a cerut nimeni. Putea foarte bine să nu le facă, aşa cum a observat domnul Iliescu. Domnul Băsescu nu avea de ce să ne destăinuiască amănuntul intim al telefonului pe care l-a dat domnului procuror-general Tiberiu Niţu”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.