DE LA PRESEDINTELE IGOR DODON ,FELICITARI PENTRU VIKTOR ORBAN:”VOI FACE TOTUL!”

9 apr.

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon îl felicită luni pe premierul ungar Viktor Orban pentru victoria în alegerile legislative desfăşurate duminică, afirmând  că „va face totul” ca relațiile dintre cele două țări să înregistreze o dinamică pozitivă în toate domeniile de interes comun.

„Adresez cele mai sincere felicitări Dlui Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, partidului Fidesz pe care îl conduce, dar și întregului popor ungar pentru victoria remarcabilă în cadrul alegerilor parlamentare de ieri! Este o dovadă a încrederii depline a cetățenilor din Ungaria în politicile promovate de dl Orban, apărarea și promovarea intereselor naționale ale statului!

Îi doresc succes și noi realizări în continuare dlui Orban și partidului al cărui președinte este în beneficiul Ungariei și al poporului ungar!

Avem relații bune personale cu dl prim-ministru și așa cum am spus-o anterior, voi face totul pentru ca relațiile dintre Republica Moldova și Ungaria să înregistreze o dinamică pozitivă în toate domeniile de interes comun”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: