Un raport al băncii elveţiene Credit Suisse a produs valuri în presa maghiară: “Pentru prima dată în istorie, românii sunt mai bogați decât ungurii”!

5 nov.

CER SI PAMANT ROMANESC

Glasul.infohttps://www.facebook.com/Glasul.info/

Un raport al băncii elveţiene Credit Suisse face o dezvăluire de senzație: românii sunt pentru prima dată mai bogați decât toți vecinii din țările din jurul României.

Acest raport al băncii elveţiene a produs deja ecouri în presa maghiară: “Pentru prima dată în istorie, românii sunt mai bogați decât ungurii”, scrie Dailynews Hungary

 

În anul 2018, averea pe cap de adult în România este estimată la 42.282 USD, față de 41.118 USD în Ungaria, 30.224 USD în Bulgaria, 19.582 USD în Serbia, 5.204 USD în Ucraina și 3.837 USD în Moldova, se arată în raportul “Global Wealth 2018” al Credit Suisse, potrivit Business Review.

Cu toate acestea, românii rămân cu mult în urmă față de cetățenii din țările europene cu economii puternice, precum Marea Britanie, Germania sau Franța.

De asemenea, resortisanții români sunt mai puțin bogați decât polonezii (53.511 USD per adult), sau cei cehi (62.340…

Vezi articolul original 74 de cuvinte mai mult

4 răspunsuri to “Un raport al băncii elveţiene Credit Suisse a produs valuri în presa maghiară: “Pentru prima dată în istorie, românii sunt mai bogați decât ungurii”!”

  1. BlogR Ikonoklast 5 noiembrie 2018 la 5:51 pm #

    Datele sunt complet false, România este nu doar în urma Ungariei ci şi a Bulgariei. Am comentat pe larg la cersipamantromanesc – poate mai şi gândiţi şi verificaţi ce luaţi unul de la altul cu copy-paste.

    Apreciază

    • octavpelin 6 noiembrie 2018 la 12:04 am #

      OK,imi plac postarile pertinente si la obiect de pe blogul dvs.,MEA CULPA!

      Apreciază

      • BlogR Ikonoklast 6 noiembrie 2018 la 12:52 am #

        Mulţumesc, apreciez! Păcat că nu e valabil şi pentru colegul blogger de la care aţi preluat şi mâine cu regret am să public un articol pe larg despre acest fake news, în care va trebui să-l mentionez. L-am scris, dar mai aştept.

        Apreciază

        • octavpelin 6 noiembrie 2018 la 1:46 am #

          POSTARILE DE PE BLOGUL TAU SUNT FOARTE DOCUMENTATE,MULTUMESC PENTRU CA POT SA LE POSTEZ PE BLOGUL MEU ,SUCCES,O SAPTAMANA FAINA!

          Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.